Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Sade was myself a la Seca Espai Brossa


Les Dates

Del 19 d'abril al 6 de maig. De dijous a dissabtes a les 20 h. Diumenge a les 18.30

El Lloc

La Seca Espai Brossa

Flassaders, 40
Barcelona, 08003


La Sinopsis

“He triomfat en la meva desesperada recerca del Marquès de Sade. Per fi se qui és. Sóc jo mateixa..!”

D’acord amb el meu estil propi, vaig partir d'experiències personals per intentar convertir-les en universals. Aquesta vegada més que mai, vaig desitjar crear sobre el que he viscut, i van venir a la meva ajuda les paraules de Clarice Lispector, del seu llibre La passió segons G.H: “...Vaig a crear el que m'ha passat. Només perquè viure no es pot narrar. Viure no és vivible. Hauré de crear sobre la vida, i sense mentir. Crear, sí;, mentir, no. Crear no és imaginació, és córrer el gran risc d'accedir a la realitat. Entendre és una creació, la meva única manera." El text sobre el qual vaig crear una nova dramatúrgia és el canal a través del qual puc experimentar i concretar la investigació teatral que vaig estar portant a terme sobre SILENCI I QUIETUD, PODER I FORÇA A L'ESCENARI. En aquest projecte present, passat i futur es donen la mà, instints primaris i l'anhel d'elevació, el silenci i el so, el moviment i la quietud. Sade was myself és part ! de la meva història real. Descriu quasi vint anys, des que vaig deixar Bulgària, el meu país d'origen. El meu esforç per oblidar les meves arrels, l'idioma, i la cultura. La fugida constant, la falta d'acceptació, el sentiment de culpabilitat i d'inferioritat, la falta d'amor.


Madame de Sade, obra de Yukio Mishima (1925-1970), un dels més grans escriptors i dramaturgs japonesos, em va servir d’impuls i inspiració per començar a profunditzar en les tres preguntes que són la columna vertebral de l’espectacle:

Si no sóc jo, qui?
Si no és aquí, on?
Si no és ara, quan?

Sade was myself pretén ser un apropament a la unió i a la bellesa que tot ésser viu anhela al seu interior, símbol de felicitat. Un viatge d’allò personal a allò universal, una experiència que tradueixo al llenguatge escènic, utilitzant per a això la barreja de diferents disciplines artístiques i la col·laboració de diversos artistes de països diferents.

“Descobrir la figura i l’obra de Mishima em va motivar a treballar al voltant d’algunes idees de l’autor. L’absència present o presència negativa del Marquès de Sade (una presència que està absent), els sis estereotips femenins que són els personatges de l’obra i des de la identificació dels quals treballo, juntament amb un text poètic ple d’ imatges que em van fascinar... Tot això em va aportar el punt de partida per començar a investigar i a crear sobre la meva pròpia misèria: descobrir-la, reconèixer-la i aprendre a estimar-la, per poder transformar-la.”

‘Sade was myself’ és el meu viatge personal de la foscor a la llum.

Maria Stoyanova

El gènere

Monòleg. Durada 1 hora

Motius per anar-hi

Per ser còmplice de la Maria Stoyanova en el viatge de la foscor a la llum que representa Sade was Myself

El Repartiment

Maria Stoyanova

L’Estil

Viatge intimista

L’Escenografia

Audiovisuals i disseny de llums Toni Alonso

La Curiositat

Maria Stoyanova està embarassada de vuit mesos. Està previst que surti de comptes el dia de la última funció de Sade was myself

On Comprar les Entrades

Preu: 14 eurosLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó