Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Miguel Zenon Quartet al Jamboree

Les Dates

Dijous 17 de Maig a les 20h i 22h

El Local

Jamboree

Plaça Reial 17
Barcelona, 08002

La Sessió

Presentació del disc "Alma Adentro: The Puerto Rican Songbook".

Entre els exponents de la generació de músics llatins que van remoure l’escena del jazz nord-americà dels 90 cal destacar la figura del porto-riqueny Miguel Zenon, saxofonista energètic i de registre poderós,

Compositor brillant que destaca per barrejar amb sabor i finezza la música boricua i el jazz contemporani. Format al Berklee College Of Music, Zenon ha estat sideman de Charlie Haden, Bobby Hutcherson, la orquestra del Village Vanguard, i de companys de viatge com els Guachos de Guillermo Klein, David Sánchez, el SFJAZZ Collective o el trio que conforma amb Jeff Ballard i Lionel Loueke, amb el qual va fer vibrar a la parròquia del Jamboree la temporada passada. En solitari, ha signat discos deliciosos com Looking Forward (FSNT, 2002), Jibaro (Marsalis Music, 2005), Awake (Marsalis Music, 2008).


Motius per anar-hi

Excel•lent CD que presentarà a la cava de la plaça Reial, Alma Adentro, una original revisió en clau jazzística del cançoner porto-riqueny.

Durada

Durada: 1 hora


Miguel Zenon, saxo
Luis Perdomo, piano
Hans Glawischnig, contrabaix
Henry Cole, bateria.

      L’artista més destacat

Nascut a Sant Juan, Puerto Rico, Zenon va estudiar saxofon clàssic a l'Escola Lliure de Música de Puerto Rico abans de rebre una llicenciatura en Estudis de Jazz del Berklee College of Music, i un mestratge en Jazz.

Performance en la Manhattan School of Music. Els estudis més formals de Zenon, no obstant això, es complementen i realçat per la seva experiència diversa com a acompanyant i col·laborador.

Al llarg de la seva carrera s'ha dividit el seu temps a parts iguals entre el treball amb mestres del jazz més antics i el treball amb joves innovadors de la música - amb independència d'estils i gèneres.

La llista de músics en que Zenon ha estat de gira i / o a gravat s’inclouen: Charlie Haden, David Sánchez, L'Orquestra de Village Vanguard, Guillermo Klein i Els Guachos, la Mingus Big Band, Bobby Hutcherson i Steve Coleman. També ha participat en projectes recents amb Adam Cruz, Antonio Sánchez, Jason Linder, Okazaki Milers, Kenny Werner, David Gilmore i Goldberg Aaron.

L’estil

Zenon representa un selecte grup de músics que han barrejat amb mestratge equilibritat i de pols sovint contradictori a la innovació i la tradició. Àmpliament considerat com un dels saxofonistes més innovadors i influents de la seva generació, s'ha desenvolupat també en una veu única com a compositor i com a conceptualista, concentrant els seus esforços en el perfeccionament d'una fina barreja entre els països llatinoamericans de música folklòrica i jazz.

La Curiositat

Alma Adentro (Marsalis Music, 2011), és un homenatge al Cancionero de Puerto Rico. En ella s'ordena i explora la música dels cinc llegendaris compositors porto-riquenys: Bobby Va capar, Tite Curet Alonso, Pedro Flores, Rafael Hernández, i Sylvia Rexach.

On Aconseguir les entrades

Preu de les entrades: 15 euros:


El Vídeo

Trobaràs el vídeo del treball de l’artista clicant el link:La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó