Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Il Divo al Palau Sant Jordi


Les Dates

Dijous 26 d’Abril, a les 21:30 h

El Lloc

Palau Sant Jordi,

Passeig Olímpic
Barcelona, 08004


El Concert

Il Divo és tot un fenomen de masses des de la seva aparició en l'escena musical mundial al 2001. Format per Sébastien Izambard, Carlos Marín, David Miller i Urs Bühler les seves veus han conquistat mig món amb un repertori popular i una posada en escena espectacular.

Més de 26 milions de discs venuts al món i entrades esgotades en tots els seus concerts, mostren la qualitat d'aquest quartet. Existeixen dues teories sobre la formació d'Il Divo i ambdues tenen en comú al productor Simon Cowell. La primera ,el productor musical es va basar en Els 3 Tenors i la segona en Andrea Bocelli. Qualsevol de les dues és completament creïble.


L’Estil

Clàssics.  Dues hores

Motius per anar-hi

Il Divo té repertori al gust d'un públic madur i una presència exquisida.
Els Intèrprets

Sébastien Izambard,
Carlos Marín,
David Miller,
      Urs Bühler,

L’artista més destacat

Il Divo és un quartet provinent del Regne Unit i que barreja la música lírica amb el pop. Il Divo està format per quatre joves de diverses nacionalitats (un anglès, un nord-americà, un espanyol i un suís) de cuidada aparença física i dotats de veus poderoses i entrenats professionalment per al cant per les millors veus del món.

Il Divo va sorgir de la mà de Simon Cowell, un productor britànic de gran fama al seu país. Simon va ser jurat en un programa de la televisió britànica anomenat "Pop Idol".Després de veure una actuació dels tres tenors, Simon es va proposar aprofitar l'estirada que podria tenir la música lírica i va decidir crear un grup de joves amb grans veus i d'exquisida presència física.

Per a això va recórrer mig món durant dos anys per triar entre els candidats als quals va escoltar cantar.El primer àlbum d'Il Divo es va titular precisament "Il Divo", i han venut més d'un milió de còpies solament en el Regne Unit, aconseguint el primer lloc en les llistes amb un tema cantat en espanyol ("Torna a mi").

En "Il Divo" podem trobar temes populars i versions de temes tan coneguts com "My Way", de Frank Sinatra, "Unbreak My Heart", de Toni Braxton o una adaptació de la Banda Sonora de la pel·lícula "La Mision", obra d'Ennio Morricone. El disc inclou temes en anglès, espanyol i italià.

El segon disc d'Il Divo apareix a finals del 2005 sota el títol de "Ancora" i recull 11 temes, 6 cantats en espanyol i la resta en anglès, francès, italià i llatí. Com convidada especial apareix Celine Dion que canta "I believe in you" en anglès i francès. Un repertori que alterna clàssics del pop amb adaptacions pop de clàssics.


Amb un nou espectacle al costat de la banda d'Il Divo i famoses orquestres de cada ciutat; aquesta gira 2012 promet incorporar unes impressionants imatges i barreja de temes favorits dels fans amb estrenes de cançons del seu nou disc "Wicked Game". Il Divo és la barreja perfecta fusionant opera, teatre i concert.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos dels artistes:


La Curiositat

Podrem gaudir del concert d´Il Divo juntament amb l´Orquestra Simfònica de Barcelona.

On Aconseguir les entrades

Preu: De 40 a 180 eurosLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó