Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

De tu ventana a la mía


Cinema

Trobaràs el link amb la cartellera on veure el film:


L’Argument

Violeta, Inés i Luisa són tres dones d'edats diferents, que viuen en mons allunyats entre si, i els dies dels quals transcorren silenciosament, a l'altre costat de la finestra, gairebé al marge de la història. De la teva finestra a la meva retrata aquestes dones callades, les vides de les quals van transcorrent en aparent placidesa, però els records de la qual guarden secrets, passions, somnis.

La història va entreteixint els seus dies, les seves estones de somiar i cosir al costat de la finestra, els seus temors i desitjos silenciats. Fins que un dia, pateixen un cop inesperat: l'absència, la pèrdua i el dolor s'abalancen sobre elles. I les tres hauran de lluitar per la seva dignitat, per buscar un sentit vital i una certa felicitat en un paisatge àrid i hostil.

El gènere

Drama. Durada 107 minuts

Motius per veure-la

Aquesta pel·lícula és un retrat íntim i emocional, una cortina teixida amb els seus fils, lluites, silencis i petites victòries. Perquè, de vegades, la imaginació és capaç de volar més enllà de totes les finestres.


El Repartiment

Maribel Verdú,
Leticia Dolera,
Luisa Gavasa,
Roberto Álamo,
Fran Perea,
Cristina Rota,
Pablo Rivero,
Álex Angulo,
Carlos Álvarez-Nóvoa,
María José Moreno,
Luis Bermejo,
Julián Villagrán,
Miguel Alcíbar

L'actriu més destacada

Maribel Verdú (1970)

Va començar la seva carrera als tretze anys d'edat apareixent en diversos  anuncis de publicitat. Ha actuat en més de 60 pel·lícules, la majoria d'elles espanyoles, així com en diverses sèries de televisió.

La seva primera experiència la va tenir com a model en espots i catàlegs de moda de conegudes signatures comercials. La seva primera oportunitat en televisió la hi va donar Vicente Aranda amb El crimen del capitán Sánchez, amb tan sol 13 anys. Va ser amb 27 horas, de Montxo Armendáriz, on interpretava a una noia drogoaddicta, una de les experiències més fortes que li ha tocat viure, amb la qual va començar a fer-se notar. Poc després van venir pel·lícules tan importants com La estanquera de Vallecas, d'Eloy de la Iglesia, i El año de las luces, de Fernando Trueba.

Ha sigut nominada al Goya en set ocasions i és la única actriu espanyola que ha guanyat el Premi Ariel a la millor actriu a Mèxic per la pel·lícula El laberinto del Fauno.

En el teatre va debutar en 1986 amb el personatge de Julieta i des de llavors ha alternat cinema i teatre.

 El Director

Paula Ortiz,(1979)
Productora, guionista i directora de cinema, va començar la seva marxa en el setè art realitzant curts. Les seves primeres obres van ser El rostro de Ido (2003), Fotos de família (2005) i El hueco de Tristán Boj (2008).

El seu debut com a directora de llargmetratges ha sigut De la teva finestra a la meva (2011), nominada en tres categories als premis Goya: millor director novell, millor actriu de repartiment (Maribel Verdú) i millor cançó original (Carmen París).

L’Estil

La càmera s´aproxima a les finestres d'aquestes tres dones, ens condueix suaument d'una història a una altra, amb un tractament visual, uns colors i una llum específica per a cadascuna d'elles.

És un puzle narratiu i visual sempre pegat als rostres d'aquestes tres dones, les seves vides en les cuines, els tocadors, les cadires de cosir, les tardes al costat de la finestra. La pel·lícula sura entre els objectes que envolten les seves vides.

Busquen la proximitat de la pell, l'alè i la mirada dels actors, i el detall dels objectes que signifiquen i materialitzen les seves vides, els seu món i els seus conflictes.

La Curiositat

La cançó original de la pel·lícula “Debajo del limón”, està inspirada amb un poema sefardí.

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler del film:


On Comprar les EntradesLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó