Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Mi semana con Marilyn ( My week with Marilyn )


Cinema

Trobaràs el link amb la cartellera on veure el film:


L’Argument

Basada en el llibre sobre les memòries de Colin Clark , on es relaten els problemes que va tenir Laurence Olivier amb Marilyn Monroe durant el rodatge de la pel·lícula “El príncep i la corista” (1957).

Sir Laurence Olivier va a rodar una pel·lícula a Londres. Colin Clark, un jove estudiant de cinematografia, troba la manera per treballar en la producció. L'arribada a Londres de la rossa explosiva Marilyn Monroe per al rodatge revoluciona la ciutat, al mateix temps que Olivier intenta atendre les seves múltiples exigències i manejar les seves inseguretats a l'hora d'interpretar. Colin se sent atret per l'actriu, que també s'interessa per ell i li obre el seu món interior on lluita amb la seva fama, la seva bellesa i el seu desig de convertir-se en una gran actriu.

El gènere

Drama. Durada 99 minuts

Motius per veure-la

Mi semana con Marilyn aborda un dels períodes més interessants de la vida de Marilyn Monroe.


El Repartiment

·       MICHELLE WILLIAMS - Marilyn Monroe
·       EDDIE REDMAYNE - Colin Clark
·       KENNETH BRANAGH - Sir Laurence Olivier
·       JULIA ORMOND - Vivien Leigh

L'actriu més destacada

Michelle Ingrid Williams (Kalispell, Montana, 9 de setembre de 1980) és una actriu nord-americana. Michelle va saltar a la fama interpretant a Jennifer Lindley en la sèrie de televisió, Dawson's Creek. A més, per la seva interpretació en la pel·lícula Brokeback Mountain va rebre una nominació dels Premis Óscar a la millor actriu de repartiment i en la pel·lícula Blue Valentine va rebre una nominació a millor actriu.

Michelle va obtenir diversos papers petits en produccions menors, però va anar la seva interpretació en Dawson's Creek com Jen Lindley el paper que la va fer famosa. El programa va durar de 1998 a 2003 i també estava protagonitzat per James Van Der Beek, Joshua Jackson, Kerr Smith i Katie Holmes. El seu primer paper protagonista va ser en la pel·lícula Dick, al costat de Kirsten Dunst. Posteriorment va fer nombroses pel·lícules independents. En el 2005 va obtenir el paper d'Ànima Del Mar en la pel·lícula d'Ang Lee Brokeback Mountain, pel qual va rebre un Critics Choice Award i nominacions als premis Globus d'Or, BAFTA i Oscar com a millor actriu de repartiment. Posteriorment ha participat en I'm Not There (peculiar biografia de Bob Dylan) i en Deception (La llista), thriller eròtic amb Hugh Jackman i Ewan McGregor. Per a aquesta última pel·lícula els tres protagonistes van rodar algunes escenes a Madrid. El 2010 va gravar al costat de Leonardo di Caprio la pel·lícula Shutter Island, on fa de la seva esposa, Dolores Chanal.

 El Director

SIMON CURTIS Va néixer l'11 de març de 1960 a Anglaterra. Va començar la seva carrera dirigint en el Royal Court Theatre de Londres i en el Theatre Upstairs. Entre les seves produccions es troben obres com "Road", "Roots", "Making History", "Dinner with Friends", "A Lie of the Mind", "The Rise and Fall ofLittle Voice" i "Otherwise Engaged" presentades en teatres com el Lincoln Center de New York, el Royal national Theatre, el Royal Court Theatre, el Steppenwolf de Chicago i el Criterion Theatre de Broadway.

Curtis ha estat involucrat intensivament amb la BBC Televsion and Films, com a productor i productor executiu en més de cinquanta crèdits entre els quals s'inclouen els telefilmes i mini sèries "Absolute Hell", "A Doll's House", "The Designated Mourner", "Tales from Hollywood", "Shadow of a Gunman",  "Shooting the Past", "Suddenly, Last Summer", "Five Days", "Freezing" i "Hunter", entre molts més.

En la seva llarga associació amb la BBC, Curtis va dirigir a consagrats actors en films realitzats especialment per a la televisió com en el cas de John Malkovich i Miranda Richardson en "Old estafis" (1991); Neil Morrissey i Rachel Weisz en "My Summer with Donis" i Maggie Smith en "David Copperfield" (1999). A més va dirigir la multipremiada miniserie "Cranford" l'elenc de la qual va encapçalar Judi Dench.

L’Estil

En un relat entre còmic i commovedor, la pel·lícula ens reflecteix un punt de vista íntim i poc conegut de la icona d'Hollywood, traçant la breu i emotiva relació que va establir amb un home, que va semblar comprendre-la millor que ningú. Michelle Williams broda la interpretació de l'estrella americana.

La Curiositat

En lloc d'acceptar dobles va voler aprendre a gesticular, Michelle Williams va acceptar el repte de cantar i ballar en la pel·lícula. Va indagar en quantes fonts va tenir al seu abast per preparar el seu personatge. Va estudiar expressió corporal per recrear els moviments característics de Marilyn, des de la seva peculiar manera de caminar fins a la manera en què baixava les escaletes d'un avió

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler del film:


On Comprar les EntradesLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó