Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Lluís Coloma Trio al Jamboree


Les Dates

Dimecres 7 de Març a les 20h i 22h

El Local

Jamboree

Plaça Reial 17
Barcelona, 08002

La Sessió

Influenciat quan era infant per Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, el pianista Lluís Coloma va decidir preparar-se per ser el que avui és: un dels referents indiscutibles de l’escena del blues i el boogie woogie al nostre país. Guardonat en diverses ocasions, Coloma ha dut el seu discurs torrencial per tot el món, ha enregistrat discos excel•lents, ha compartit taules amb mestres com Axel Zwingenberger.

Motius per anar-hi

Ha format un trio espatarrant, que farà les delícies dels amants del swing més accelerat.

Durada

Durada: 1 horaLluís Coloma, piano.
Manolo Germán ,contrabaix.
Marc Ruiz, bateria.

      L’artista més destacat

Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt petit pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s'allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll.

Molt aviat mostra una sorprenent habilitat per al Blues i el Boogie Woogie. Considerat un especialista i guardonat amb els premis “Músic de l'any 2003”,  per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, “Artista BluesCat 2006” (millor artista de Blues a Catalunya) i “Premis Sabadellencs 2007” que atorga anualment la Jove Cambra de Sabadell, Lluís ha donat conferències i classes magistrals sobre la història del Blues i Boogie Woogie piano.

Transcendint fronteres, aquest jove pianista ha tocat en el Miri Jazz Festival (Malaysia ), Voxstock Blues Festival de Belgrade, Festival de Boogie Woogie de Beaune (França ), Int. Boogie Woogie Festival de la Roquebrou (França ), Gira Alemanya al costat de Frank Muschalle i Julien Brunetaud (Alemanya ), Int. Boogie Woogie Festival Switzerland (Lugano), Jazz au Mercure (Tolosa de Llenguadoc), Caveau de la Huchette a Paris ,entre molts altres.

L’estil

Des dels seus inicis, aquest gran pianista ha desenvolupat un toc personal en la interpretació del Blues i el Boogie Woogie, creant les seves pròpies composicions recollides en els seus discos REMEMBER (2002), BOOGIEOLOGY, (2005), LONELY AVENUE (2006).En el seu treball BOOGIE PORTRAITS (2008), Lluís va compartir duets amb grans pianistes de Blues & Boogie Woogie com Carl Sonny Leyland, Barrelhouse Chuck, Mitch Woods, Bob Seeley, Mark “Mr B” Braun, Frank Muschalle....

Segueix sent un dels pocs pianistes a Espanya capaços de recrear els estils primitius d'aquest gènere. Lluís és també un habitual en els festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa on destaca per la seva originalitat i energia.

La Curiositat

Lluís col·labora també com a director artístic en el Festival de Blues de Barcelona i, amb la Societat de Blues de Barcelona en la organització de la Boogie Woogie Jubilee en Barcelona.

On Aconseguir les entrades

Preu de les entrades: 12 euros:


El Vídeo

Trobaràs el vídeo del treball de l’artista clicant el link:La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó