Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

War Horse

Cinema

Trobaràs el link amb la cartellera on veure el film:


L’Argument

Basada en la novel·la del mateix nom escrita per Michael Morpurgo (1982). Aquest colpidor relat sobre un noi anomenat Albert i el seu volgut Joey, un cavall de granja, s'inicia amb l'esclat de la Primera Guerra Mundial. El pare d'Albert ven a Joey a la cavalleria de l'exèrcit britànic per lluitar en el front. Joey serà testimoni d'un extraordinari període de la Història amb la Gran Guerra com a rerefons. Malgrat els obstacles que troba en el seu camí, el seu coratge serà font d'inspiració per tots els que creuen amb el noble animal. Albert no pot oblidar al seu amic i abandona la seva llar per lluitar en els camps de batalla de França. Allí busca incansablement al seu amic per portar-lo sa i estalvi a casa.

El gènere

Drama. Durada 146 minuts

Motius per veure-la


La Primera Guerra Mundial s’experimenta a través del viatge d’aquest cavall, una odisea d’alegria i de tristesa, d’apassionada amistat i aventures.

El Repartiment

·         Emily Watson
·         David Thewlis
·         Peter Mullan
·         Niels Arestrup
·         Tom Hiddleston
·         Jeremy Irvine
·         Benedict Cumberbatch
·         Toby Kebbell

L'actriu més destacada

Emily Watson (Rosie Narracott) va néixer a Londres, Anglaterra. Ella va fer el seu debut cinematogràfic amb el director Lars von Trier, "Rompiendo las olas", per la qual va obtenir gran aclamació de la crítica i una nominació al Oscar. Posteriorment, va obtenir una segona nominació al Oscar pel seu paper de Jacqueline de Pré en "Hilary i Jackie". Entre els seus crèdits cinematogràfics més notables són "The Cradle Will Rock", "Angela Las Cenizas", "Gosford Park", "Red Dragon", "Separate Lies", "The Proposition", "Miss Potter", "Synecdoche," "Metroland "," Trixie ", "Punch Drunk Love "," Luciérnagas en el jardin "i" El Boxer ".

El Director

Steven Spielberg (Director / Productor) és un dels cineastes més exitós i influents de la indústria, és un soci
principal de DreamWorks Studios. En 2009 ell i un soci Stacey Snider es va unir amb el Reliance Anil Dhirubhai Ambani Group per formar el nou de DreamWorks. Aquesta nova entitat és la continuació dels estudis DreamWorks, que va ser fundada en 1994 per Spielberg, Jeffrey Katzenberg i David Geffen.

Spielberg, va guanyar els seus dos primers dos primers Oscars al Millor Director i Millor Pel·lícula per l'internacional "La lista de Schindler", que va rebre un total de set premis Oscar. La pel·lícula també va ser nomenada la Millor Pel·lícula de 1993 per moltes de les organitzacions de crítics importants, a més de guanyar set premis BAFTA i tres Globus d'Or incloent Millor Pel·lícula i Director. Spielberg també va guanyar el Directors Guild of America (DGA) Award pel seu treball en la pel·lícula.

L’Estil

Quasi com moltes pel·lícules de Spielberg, l'espectacularitat de l'aventura amaga una història commovedora de gran importància humana. "Per a mi és una història sobre la fe, l'esperança i la tenacitat, sobre la lleialtat que es professen un noi i el seu cavall", afirma el director. Spielberg es va enamorar de la bellesa dels paisatges naturals de Dartmoor: "Al llarg de la meva extensa i eclèctica carrera mai havia tingut a la meva disposició tal abundància de paisatges naturals de tanta bellesa. És una sort enorme que vaig tenir en rodar 'War Horse' en Dartmoor. Amb prou feines vaig furgar en la superfície de les immenses opcions visuals que vaig tenir a la meva disposició".

La Curiositat

Després de veure l'adaptació teatral a Londres, la productora Kathleen Kennedy va portar el projecte a Steven Spielberg. Commoguda per l'obra, Kennedy immediatament va pensar que seria una meravellosa pel·lícula i Spielberg, el director que sabria donar vida a la seva emotiva història a la gran pantalla.

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler del film:


On Comprar les Entrades


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó