Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Sidonie - Palau de la Música

Les Dates

Dimarts, 28 de Febrer de 2012 a les 21h

El Lloc

Palau de la Música Catalana

Palau de la Música, 4-6
Barcelona, 08003

El Concert

El Fluido García és el títol del nou disc de Sidonie, el sisè en la seva carrera. Marc Ros és el compositor de totes les cançons de l’àlbum, excepte d’una, que està signada per Jesús Senra. Pocs dies després que acabés la llarga gira de El Incendio, i molt abans que els efectes de El Fluido García portessin al grup a al·lucinar, davant l’univers de canvis que acabava d’obrir-se davant dels seus ulls, Marc va ensenyar les seves noves cançons als seus amics Jesús i Axel, a l’habitació d’un hotel de Madrid. Aquella matinada, embriagats d’emoció, els tres van saber que compartien la voluntat de seguir evolucionant i la de trencar radicalment amb allò que havien fet en els seus dos anteriors treballs.

L’Estil

Pop

Motius per anar-hi

El "fluido García', és la conseqüència de 18 mesos de treball i tres d'enregistrament, i que els components del grup defineixen com "un univers delirant".

Els Intèrprets

·         Marc Ros (cantant, guitarra i baix),
·         Jesús Senra (segones veus, baix, sitar, guitarres elèctrica i acústica)
·         Axel Pi (bateria, taules i bongos).

L’artista més destacat

Sidonie és un grup de rock alternatiu sorgit a Barcelona a la fi dels noranta. Es van donar a conèixer gràcies a un concurs de joves talents de la ciutat de l'Hospitalet, on una vegada guanyat, van signar un contracte amb una petita discogràfica independent catalana ( Bip Bip Records ). Durant l'estada en aquesta companyia discogràfica van signar diversos treballs com les maquetes: Dragonfly i Roja, però, la que els va catapultar a la fama va ser l'homònima Sidonie, d'on es van treure diverses cançons que van servir com a sintonia publicitària (Sidonie Goes To Moog, per als anuncis de la cadena FNAC o Feelin' Down'01 per a un anunci de l'Estat. Aquest útim va ser polèmic ja que el grup Sidonie, va enviar un comunicat referint-se que ells no estaven d'acord amb el que posava el Govern en aquest anunci i que ningú els havia dit que la seva cançó anava a ser publicada amb tals finalitats). Amb Sony Records, han publicat diversos discos: Shell Kids (Un disc que  seguia els passos del del seu debut però que no va tenir tanta acceptació), Fascinat ( treball d'aquests nois on, totes les seves cançons estàn compostes en castellà), Costa Blava i L'Incendi el seu últim treball també íntegre en castellà.


Després de tocar-les i escoltar-les,(les cançons de l’últim disc), van saber que aquelles noves cançons eren tan elàstiques que només podien ser arreglades amb l'únic estil musical que és realment lliure i amb el qual els tres es connecten d'una forma gairebé instintiva: la psicodelia. Tornant a Barcelona, Sidonie ja era conscient que el seu proper disc anava a ser cantat en castellà, que havia de sonar més testosterónic i contundent que mai, que havia de gravar-se en rigorós directe, per exaltar la connexió que existeix entre el trio quan toquen junts, i que reivindicaria la psicodelia anglesa del període 1966-68, l'estètica de Carnaby Street del Swinging London , les melodies i harmonies vocals construïdes sobre escenaris d'art avantguardista i el fet que ells sempre han fet el que han sentit.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos de l’artista:


La Curiositat

El Fluido García és una de les meravelles incloses en la novel·la “L'Anacronópete”, una història de ciència ficció que recentment va arribar a les mans de Sidonie.

On Aconseguir les entrades

Preu: De 18 a 36 EurosLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó