Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Madame Noir - Mónica Naranjo


Les Dates

Dijous, 26 de Gener a les 21h

El Lloc

Teatre Coliseum

Gran Vía Corts Catalanes, 595
Barcelona, 08007


El Concert

Mónica Naranjo torna amb força després del gran èxit de l´estrena a Barcelona del seu nou espectacle, un homenatge al cinema negre clàssic anomenat Madame Noir que combina la seva incomparable veu amb grans dosis d´interpretació teatral.

L’Estil

Pop

Motius per anar-hi

El públic podrà viure aquest íntim espectacle com si es trobés dins del rodatge d'una pel·lícula de cinema negre, amb les peculiaritats pròpies d'un backstage al que normalment no sol tenir accés, sentint a la seva artista més propera que mai i interaccionant amb l'espectacle com si estiguessin ficats dins del propi guió.


Els Intèrprets

·       Mónica Naranjo, Veu
·       Pepe Herrero, Piano
·       Actors, Varis

L’artista més destacada

Mónica Naranjo Carrasco més coneguda com Mónica Naranjo, és una cantant, compositora i productora de música pop. Va néixer el 23 de maig de 1974 a Figueres (Girona) filla d'emigrants andalusos. Ha venut més de 9 milions de discos, principalment a Europa i Amèrica.

Actualment està considerada com una de les més potents i millors veus del panorama musical. El 1994 es va llançar el seu àlbum de debut, Mónica Naranjo. El 28 d'agost de 1994, Mónica fa el seu debut televisiu al programa Siempre en Domingo (Canal Estrella - Mèxic); setmanes abans ja s'havia sentit en les estacions de ràdio nacionals el seu primer senzill El amor coloca.

L'inesperat èxit de Mónica Naranjo a Amèrica Llatina va fer que els responsables de la seva companyia discogràfica decidissin promocionar-la a Espanya. El 1997, Mónica va publicar el seu segon àlbum, Palabra de mujer. La producció del disc va ser dirigida per Cristóbal Sansano i en algunes cançons va participar Juan Belmonte, després fundador del duo de productors Pumpin' Dolls. Al novembre de 1998 va rebre el Premi Amigo a Espanya com a reconeixement a l'èxit obtingut amb aquest disc, del com van ser llançats 8 senzills, de les 10 cançons que contenia aquest àlbum. Venent així mes de 3 milions i mig de discos a nivell mundial.


Amb l´acompanyament del mestre Pepe Herrero al piano i un elenc d´actors en escena, Madame Noir exhibeix a Mónica Naranjo en estat pur, per desplegar un talent que transcendeix la seva faceta de cantant i que submergeix l´espectador en el Hollywood de l´edat daurada.

La veu que ha compartit escenari amb els més grans com Pavarotti, Mina, Tom Jones, i que ha interpretat obres que només poden aconseguir les veus úniques , com Nessum Dorma de Puccini o Agnus Dei , s'apropa ara a teatres i auditoris per transformar-se en una diva del cinema negre, on cada espectador se sentirà protagonista de les seves històries.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos de l’artista:


La Curiositat

Mónica Naranjo, va tenir l´oportunitat de conèixer a Salvador Dalí i li va donar un únic consell: "El meu pinzell l´ha guiat la passió, fes amb la teva veu el mateix."

On Aconseguir les entrades

Preu: De 43 a 79 euros


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó