Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Bob Marley Day- The Wailers – Sala Bikini

Les Dates

Dijous 09 de febrer, a les 21 h

El Lloc

Sala Bikini,

Avinguda Diagonal, 547 (CENTRE COMERCIAL ILLA DIAGONAL)
Barcelona, 08029


El Concert

Allà on van omplen amb la seva música, tenen espectadors fidels en totes parts. Aquest èxit es deu a la seva música. Un concert dels Wailers és una festa. El públic sap que durant dues hores ho van a passar en gran amb hits com “I shot the xèrif”, “No woman no cry”, “Exodus”, “One Love”... La llista segueix i segueix.

L’Estil

Reggae i Ska. Durada de dues hores

Motius per anar-hi

Amb aquesta plana major de músics l'ànima dels quals són Familyman i Wya, els Wailers segueixen entusiasmant a les audiències de tot el món, especialment en les seves aparicions en els grans festivals del planeta.


Els Intèrprets

En el cor dels Wailers del 2000, celebrant la seva 30 gira mundial, trobem al baixista i lider de la banda, ASTON ‘Familyman’ BARRETT, així com als components originals: el teclista EARL ‘WYA’ LINDO, el guitarrista A l'ANDERSON i el percussionista ALVIN ‘SEECO’ PATTERSON.

L’artista més destacat

Robert Nesta Marley va néixer el 6 de febrer de 1945 a la petita ciutat de Nine Mile, ciutat interior de Freguesia de St. Ann (Santa Ana) en el nord de Jamaica. En la dècada del 50, amb l'arribada de Bob i la seva mare a Kingston, Marley comença a conviure amb la música permanentment. En 1962 Bob Marley va ser escoltat per Peter McIntosh, un empresari musical que el porta a un estudi per gravar. A l'any següent Bob va decidir conformar un grup: The Wailing Wailers. En 1963 els Wailing Wailers toquen música amb el ritme de moda a la illa (Ska) convertint-se ràpidament en la més escoltada a Jamaica. Marley i la seva fe Rastafari van creixent i a partir del 67, la seva música va començar a reflectir-ho d'una manera notable. Bob, va convocar a Peter Tosh i a Bunny per reorganitzar al grup, aquesta vegada sota el nom de “The Wailers”. La música jamaicana anava variant. L'agitada rítmica del Ska donava lloc a un ritme mes lent anomenat Rock Steady. Els Wailers van conèixer llavors a un home que canviaria la seva manera de treballar: Lee Perry, el geni del qual havia transformat les tècniques d'enregistrament en estudi. Els Wailers eren reconeguts en el Carib, però internacionalment no. En 1971 Marley va acceptar la invitació de Johnny Nash per acompanyar-ho a Suècia, i d'allí va arribar l'oportunitat de signar amb la CBS.

El primer disc dels Wailers, Catch a Fire, va anar el començament d'un camí ascendent i de reconeixement mundial. Va arribar el moment de sortir de la illa i una gira del grup, per Anglaterra i els Estats Units, els posiciona com la banda de reggae per excel·lència.


L'èxit sense igual dels The Wailers a més del seu carismàtic, líder i  cantant, es va consagrar també gràcies a les seves creences en Rastafari i a aquesta incomparable secció rítmica de la música contemporània que van formar ASTON ‘FAMILY MAN’ BARRETT (baix) i el seu germà, el desaparegut CARLTON (bateria). Estels del rock, el pop i la world music, segueixen pagant tribut a la banda de Bob Marley, les actuacions de la qual han estat immortalitzades en innombrables pel·lícules i altres mitjans de comunicació.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos dels artistes:


La Curiositat

Marley va ser i és el primer i únic artista de reggae conegut mundialment.

On Aconseguir les entrades

Preu: De 18 EurosLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó