Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Monica Green - Luz de Gas

Les Dates

Divendres, 27 de Gener de 2012. A la 01:00 am

El Lloc

Luz de Gas

Carrer Muntaner, 246
Barcelona, 08021

El Concert

El directe és el seu hàbitat natural i on millor s'expressa, així que no us perdeu la cita amb Mónica Green a la sala Luz de Gas. A més anirà molt bé acompanyada pels músics Fredy Wort al piano, Marc Sort al saxo, Javi Mur a la guitarra, Pere Foved a la bateria, i Joe Lewis al baix.

L’Estil

Rock


Motius per anar-hi

Mònica Green omple la sala amb la seva poderosa veu, transmetent sentiments a través de la seva música, demostrant com la personalitat d'una artista pot tocar les ànimes del seu públic i fer-los oblidar de tot per simplement sentir-se transportats.

Els Intèrprets

·       Mònica Green: veu
·       Fredy Wort: piano
·       Marc Sort: saxo
·       Javi Mur: guitarra
·       Pere Foved: bateria
·       Joe Lewis: baix
·       Oscar Bretau: cor

L’artista més destacat

Mónica Green va néixer a Rochester (Nova York) en el si d'una família amb una gran tradició musical. El seu avi, graduat a Julliard School of music, va ser un excel·lent baixista ,la seva àvia cantant de jazz i la seva mare, també alumna de Julliard school of music, és pianista i compositora. Inspirada en la seva família Mónica es va interessar per la música des de petita i es va iniciar professionalment com a cantant corista en estudis d'enregistrament. La seva potent veu i la seva presència en els escenaris la van portar a Atlanta (Geòrgia) on va treballar amb Larry Blacman, Jàson Bryant of the SOS Band, a més de molts altres artistes.

Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el qual viu des de llavors (1987). El seu primer LP com a solista va veure la llum a Europa en 1991 sota el nom de SoulShoes. El seu gran èxit la va convertir en una referència musical per al mercat espanyol. Tres anys més tard va gravar el seu segon àlbum Sayonara amb el qual va guanyar el premi de la Cadena Ser a l'artista revelació de l'any. El 1996 va coprotagonitzar amb Àngels Gonyalons el musical de Sheldon Epps Blues in the night dirigit per Ricard Riguant. L'espectacle va ser molt aclamat pel públic i la crítica va consagrar a Mónica com una de les cantants mes dotades i potents del nostre país. Mes tard va tornar a repetir experiència i èxit amb el musical Cues de pansa el qual va estar un any en cartell.


La cantant de Nova York, té una veu camaleònica que encaixa a la perfecció en gèneres com el soul, el jazz o el gospel i que també ho fa, tal com va demostrar amb el seu disc 'Natural Thing', amb el rock i la sensibilitat de les balades.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos de l’artista:


La Curiositat

Monica Green celebra 20 anys des del seu primer LP amb el revelador nom de “Soulshoes”. Góspel, soul i funk amb el millor to negre surten de la seva veu, la qual cosa l'han fet valedora de diversos títols i premis al llarg de la seva carrera.

On Aconseguir les entrades

Preu: De 18 Euros


La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó