Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

De Cajón! Festival Flamenc de Barcelona 2012 – Estrella Morente

Les Dates

22 de Desembre de 2011 a les 21h

El Lloc

Gran Teatre del Liceu

La Rambla, 51-59.
Barcelona, 08001

El Concert

El Festival de Flamenc de Barcelona De Cajón! arriba a la setena edició i la inaugura amb un concert d'autèntic luxe. La incomparable Estrella Morente, que estrenarà oficialment el seu esperadíssim nou treball discogràfic, serà l'encarregada d'inaugurar el festival el 22 de desembre al Gran Teatre del Liceu, un marc incomparable per rebre una de les veus femenines més captivadores del flamenc actual.

L’Estil

Flamenc

Motius per anar-hi

Concert al Gran Teatre del Liceu, un marc incomparable per rebre una de les veus femenines més captivadores del flamenc actual.Estrella Morente va néixer el 1980 a Granada. El flamenc corre per la seva sang. Ella és la filla del gran cantant Enrique Morente i la ballarina Aurora Carbonell, neboda del famós cantant Antonio Carbonell i el guitarrista José Carbonell, i néta del guitarrista flamenc Montoyita. Immersa en aquest ambient artístic, a la primerenca edat de 7 anys va cantar acompanyada pel seu pare amb el mestre guitarrista Sabicas.

Després de compartir l'escenari amb Chano Lobato, Juan Fesol i Cañizares, i impressionants artistes de la talla de Peter Gabriel, va guanyar fama amb la seva Petjades de la Argentinita en 1997 que la va posicionar com a artista. L'any 2001 va realitzar el seu debut discogràfic amb el seu àlbum El meu canti i un poema, produït per Enrique Morente gravat a Granada, Cadis i Madrid, va ser llançat a tot el món a través de Peter Gabriel Real World Label i va causar un gran enrenou al món del flamenc per obtenir disc de Platí a Espanya. El seu següent àlbum, Calli de l'Aire, va arribar a disc d'or a Espanya i li va valer el reconeixement internacional, una cantant que va trencar les barreres del flamenc captivant a tot públic.

Guanyadora del Premi de Música Espanyola en 2006 al Millor Àlbum Flamenc, Estrella Morente també va rebre el Premi Ondas a la millor creació flamenca i va ser nominada als Grammy, entre altres importants premis.


L'inconfusible estil d'Estrella Morente, fusiona les influències de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc en el nou mil·lenni. La influència del seu pare marca en l'actualitat els recitals flamencs d'Estrella Morente. Quan surt a escena es transforma en una enorme artista. El seu saber estar i la seva elegància no deixa a ningú indiferent en el món del flamenc.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos de l’artista:


La Curiositat

Estrella Morente va treballar amb Pedro Almodóvar en la pel·lícula Volver. L'actriu espanyola Penélope Cruz va doblar amb la veu d´Estrella.

On Aconseguir les entrades

Preu: De 27 a 69 Euros


Si Vols aprofundir mésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó