Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

D’aquí a que passin els mals dies


Les Dates

Dissabtes de gener a les 22h

El Lloc

Sala Porta 4

Carrer de l'Església, 4-10

Barcelona, 08024


La Sinopsis

En els plecs més foscos de l'ànima humana tiren arrels les flors més impossibles. És en el dolor, en el fàstig, en la gana que la basta pantomima de la humanitat pren cos i es converteix en un cop devastador, és a les zones fosques on els herois i els tirans es juguen en un pols l'esdevenir de les generacions esdevenidores. D'aquí a que passin els mals dies és una mirada trencada, un collage escènic sobre aquestes zones fosques i els seus lluminosos fruits, és un espectacle que mira a l'abisme buscant als monstres entre les tenebres.

El gènere i durada

Drama. Durada 50 minuts


El Repartiment

Direcció: Laura Batllori i Aleix Duarri.
Intèrprets: Xavi Calvet, Isaac Forteza, Bea González

L’Actor més destacat

Labanamo

L’altre Ballet Nacional de Moscú és una companyia de teatre amb vocació experimental fundada el 18 de desembre del 2006 per creadors de diferents procedències.

El seu primer espectacle “Fragmento de teatro II” (basat en un text de Samuel Beckett) s'estrena l'11 d'octubre de 2007 i participa en el festival internacional de Joves creadors Act Festival, a Bilbao, sent representat també en el teatre “L’espiga” dels Corts, en el local cultural “La cova de les cultures” de Gràcia i l'espai “Nun Art” al mateix barri de Gràcia.

El segon espectacle, estrenat el 29 de Novembre de 2008, suposa una revisió del clàssic de Sófocles, “Antígona”, i serà representat en el teatre L’espiga i en un esdeveniment cívic de l'associació de veïns de la plaça Lesseps de Barcelona.

El tercer espectacle, Night, pren com a punt de partida un text homònim d'Harold Pinter. Es representa en el Open Mic de l'Associació Cultural Expres Art, en el 30 aniversari de Joan Boscà, en diversos centres cívics, en el Teatre de la Bona Sort (dins de la programació del Festival del Casc Antic) i en el Festival NunOff de teatre alternatiu. El quart espectacle, Xarxa Wine&Canti Jondo (creació pròpia a partir dels bacants de’Eurípides) s'estrena en el Teatre La Quarta Pared de Madrid i va a participar en el Festival de Direcció teatral premio Fantasio Piccolo.

El Director

Aleix Duarri:
Director escénico en Labanamo
Institut del teatre
Graduat en Direcció escènica i Dramatúrgia, Direcció escènica, Dramatúrgia.

Eolia
Titulat en Direcció escénica i Dramatúrgia, Direcció escénica, Dramatúrgia

La Curiositat

Algunos de los creadores de L’altre Ballet Nacional de Moscú son caras visibles en el escenario. Otros no. Para que conozcáis también a todos aquellos que hacen posible la experiencia teatral desde detrás de los focos os los iremos presentando en esta sección: Personal Invisible.

Personal invisible II:
Carla Costa es la otra cara de la moneda del equipo plástico. Con una erudición muy especial, Carla Costa se mueve con agilidad entre Miguel Ángel y Aqua, generando un universo visual denso e interconectado. Historiadora del arte de formación, Carla aporta la coherencia formal y la formulación conceptual que convierten el aspecto visual en algo bello, complejo y cargado de contenido.

A nivel más tangible, Carla Costa se ocupa del apartado de vestuario, de atrezzo, de iluminación y, en general, de las áreas plásticas de la dirección escénica.

On Comprar les Entrades

Preu: 6 euros


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó