Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

“Christmas Swing” - Auditori Barradas

Les Dates

Divendres 16 de Desembre de 2011. 21:30h / 22:30h.

El Local

Auditori Barradas

Rambla Just Oliveres,
56 Hospitalet de Llobregat,
08901 Barcelona


La Sessió

El projecte “Christmas Swing in Barcelona” ens ofereix un nadal ple de swing. Un seguit de melodies nadalenques que van des de conegudes cançons tradicionals avui internacionals, al blues, passant pel gospel, les balades el bogui bogui... amb un marcat sentit de festa i molt de swing.

Motiu per anar-hi

Una sessió de peces nadalenques a ritme de swing, interpretades per una veu vellutada i un piano discret, elegant i precís.


  • Randy Greer, Veu
  • Ignasi Terraza, piano
  • Esteve Pi, batería
  • Dimitri Skidanov, contrabaix

      L’artista més destacat

IGNASI TERRAZA, nascut a Barcelona el 1962, l’Ignasi no es va interessar per la música fins que es va quedar cec poc abans de fer els deu anys, però aviat es va sentir especialment atret pel jazz. Un grapat de discos que no estaven gens malament i un piano de la família van fer la resta.

El 1980 va actuar per primera vegada en públic, i la seva presència es va fer habitual en el circuit local quan va prendre la decisió de dedicar-se completament al jazz, després d’haver-se llicenciat en informàtica i d’haver combinat durant una temporada la música i la professió de programador. Des d’aleshores ha participat en diversos grups de totes les formacions possibles, bé com a membre bé com a líder, sempre amb el segell distintiu del swing. El seu coneixement del llenguatge jazzístic i el seu sentit del ritme i de la harmonia el van convertir cada cop més en un acompanyant o partenaire molt sol•licitat d’una àmplia varietat de figures locals i internacionals, com els cantants Charmin Michelle, Randy Greer, Michelle McCain, Lavelle i Stacey Kent, i músics com Frank Wess, Jesse Davis, Gene “Mighty Flea” Conners, Teddy Edwards, Ralph Lalama i Brad Lealy, entre d’altres. Les seves formacions de trio habituals o d’ocasió han comptat amb baixistes com Pierre Boussaguet, Mario Rossy, Javier Colina, Jules Bekôkô i Horacio Fumero, i amb Gregory Hutchinson, Walter Perkins, Bobby Durham, Peer Wyboris, Jo Krause i Julian Vaughn, a la bateria, entre d’altres.

L’Estil

Nodrit per la tradició del jazz clàssic, l'Ignasi Terraza Trio manté vives les característiques més essencials d’aquesta música. La seva força rítmica i sonora, la seva capacitat creativa i un gran  elegant, fresc i al mateix temps proper que fa d’aquest grup un dels millors trios de jazz que hi ha actualment al nostre país. Pel que fa a en Randy Greer, el seu estil romàntic recorda a Nat King Cole, de qui se'n diu deixeble espiritual. Un repertori exquisit, extens i variat així com la calidesa i la força de la seva veu el situen com un dels cantants de Jazz més interessants que hi ha en aquest moment.

La Curiositat

En l´actualitat destaca la seva associació amb el batería Jean Pierre Derouard y els baixistes Pierre Bousaguet y Jules Bikoko, amb ells,  Ignasi presenta les seves actuals projectes.

El vídeo

Descobreix en el link del darrer treball dels artistes:


On Aconseguir les entrades

Preu de les entrades 15 euros:


Si vols aprofundir mésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó