Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Roxette

Les Dates

Presenta el seu darrer treball Charm School, el 19 de Novembre a les 21:30h

El Lloc

Palau Sant Jordi
19 de Novembre de 2011
21:30h.

El Concert

Charm School és el vuitè àlbum d'estudi de la banda sueca de música pop Roxette, i va ser llançat al mercat l'11 de febrer de 2011. L'àlbum es va editar en format CD i LP. També es va editar una versió deluxe, incloent un CD de bonus amb 12 cançons en directe. Les cançons van ser gravades a Sant Petersburg, Halmstad i Stavanger durant la seva gira musical de 2010. She's Got Nothing On (But the Ràdio)" va ser el primer senzill de l'àlbum.

Motius per anar-hi

És el primer àlbum del duo des de que van publicar l'àlbum Room Service, 10 anys abans.


Roxette és un duo suec format per la cantant Marie Fredriksson i el cantant i compositor Per Gessle. Han venut 75 milions de discos i senzills, quatre dels seus singles van arribar al N º 1 en el Billboard d'EE. Units. i van ser la primera banda de parla no anglesa en gravar un unplugged per MTV. La seva trajectòria s'estén per més de dues dècades, temps en el qual han guanyat diversos premis de la música, com ara el World Music Award, premis MTV, els BMI d'Anglaterra, i diversos Grammys suecs.

Si bé el grup es va fundar el 1986, la fama internacional va arribar el 1989 quan la cançó "The Look" els va elevar al límit de les principals llistes musicals dels EUA, i després per la seva participació en Pretty Woman amb la seva cançó "It Must Have Been Love ", en la seva segona versió editada especialment per a aquest film. A més van escriure cançons per a altres pel ·lícules com "Almost Unreal" per Super Mario Bros i "Stupid" per Spun.

Marie Fredriksson i Per Gessle, ja havien format amb anterioritat bandes que van tenir un important èxit local, sobretot Per, com a líder del grup Gyllene Tider. Però el 1986, els considerats com la millor cantant i el millor compositor del moment a Suècia, van decidir unir-se per formar Roxette.


L'àlbum està gravat al sud de Suècia i a Estocolm, amb Clarence Öfwerman i Christoffer Lundqvist com a productors. "Charm School" és un retorn després de deu anys de proves (mèdiques) i reptes. O, com canta la mateixa Marie Fredriksson en un dels temes de l'àlbum, No one makes it on her own (Ningú ho aconsegueix sol).

Les possibilitats que això arribés a ocórrer semblaven escasses, especialment quan a Marie Fredriksson li van diagnosticar un tumor cerebral en la tardor de 2002. Però Marie va aconseguir vèncer la malaltia i al llarg del 2009 gradualment les peces van anant encaixant.

Compost per 12 cançons en un estil definit com "clàssic Roxette actualitzat".


Descobreix la discografia completa de l’artista:


El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos de l’artista d’aquest concert:


La Curiositat

"Per a mi, el punt de partida ha estat sempre escriure cançons per a la veu de Marie. Té una habilitat especial per fer-te creure cada paraula que canta, i per això dóna vida a les històries. Com a compositor aquest és un do increïble del qual formar part", declara Gessle.

On Aconseguir les entrades


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó