Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

“Pequeñas Confesiones” a la Galería Víctor Lope Arte Contemporáneo

Les Dates

Del 24 de novembre al 10 de gener del 2012. De dimarts a divendres de 17.30h – 20.30h

El lloc

Galería Víctor Lope Arte Contemporáneo

C/ Tres Senyores 40, 08024
Barcelona


La Temàtica

La col·lectiva configura un retrat il·lustrat dels somnis i pensaments més profunds d'aquests artistes del llapis i el color. Els camins d'aquests joves il·lustradors s'han creuat en l'exposició Pequeñas Confesiones, on es podrà veure una selecció dels seus últims treballs

Motius per anar-hi

Pequeñas Confesiones és un joc visual on l'espectador anirà coneixent al llarg de la col·lectiva a cada un dels habitants, a través de les seves obres dels artistes ens confessaran la seva forma de ser i de veure la vida.

Les Obres

Els quatre il·lustradors que residiran a la Víctor Lope aquests dies s'assemblen per els seus ideals a l'hora d'agafar el llapis, però són únics i diferents quan decideixen confessar els seus pensaments i somnis més amagats.

A l'exposició podrem recórrer els paisatges onírics, al mateix temps que gairebé fotogràfics, de Malgosia Jankowska. Gaudir dels mítics i entranyables personatges salvatges de Dani Buch, així com de les fràgils figures de Diego Mallo i els urbanites de Gastón Liberto.

Ells són els que donen sentit a aquesta exposició, artistes molt diferents entre ells però amb una visió especial de la imatge com a denominador comú, i que ens porten ara les seves obres més recents i personals.
Els Artistes i els seus Estils
MALGOSIA JANKOWSKA (1978, Sochaczew, Polònia)

Malagosia Jankowska va néixer a Polònia però actualment viu i treballa a Berlín. Les seves obres traslladen l'espectador a llocs allunyats de la civilització, boscos o llacs on nens i animals semblen conviure en pau.

DANI BUCH

Segons Dani Buch aka ROUGHATTITUDE, totes les persones tenen un costat fosc. Potser és una afirmació filosòfica o potser una radiografia de si mateix. El cas és que cada vegada que se senti a dibuixar obre una finestra cap a l'interior de les persones. Cap el més sòrdid. Cap a aquesta part que tots intentem amagar i mai podem. Les persones que realment som, l'animal que tots portem dins.

DIEGO MALLO (Vigo 1974)

És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Actualment, viu i treballa entre Barcelona i Londres.

Treballa amb dibuix, escultura, serigrafia o animació, el modus operandi de Mallo sempre és el mateix: part de la quotidianitat per cavar sense pietat en l'ànima humana, en els dubtosos valors de la nostra societat i en les paradoxes de la realitat contemporània, donant vida a figures borderline que ell mateix defineix com "personatges fràgils, alguns finalment trencats, confrontats amb el sense sentit de la seva anestèsia emocional i involucrats en les perversions quotidianes sense ser conscients d'haver-lo triat”.

Les seves obres, barreges de referències a les il·lustracions old school i al pop-surrealisme amb un estil ràpid i naturalista, es tenyeixen d'aguda i amarga ironia.

GASTÓN LIBERTO (1976, Sierra grande, Argentina)

Va néixer a Sierra Grande, Patagònia, Argentina. Va estudiar Belles Arts i Filosofia. El Circ i el Carnaval des de la infància són la font de les seves imatges, el seu paradigma estètic. Des del any 2000 viu a Barcelona,
​​ciutat que li inspira per la seva cultura i per la seva comunitat artística internacional. La seva obra està influenciada pel Realisme Màgic Llatinoamericà, el Surrealisme Pop, la gent, els viatges, la natura, els esdeveniments socials, la música, l'electrònica. Cerca entendre a través de l'art tot el caos i l'ansietat de la Postmodernitat. Fa 10 anys que treballa en pintura, escultura i il·lustració

On Comprar les entrades

Entrada Gratuïta

Si Vols Aprofundir Més


Agraïments

Gràcies Lieya Ortega per fer possible aquest PreViu


La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó