Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Només un anunci (lectura dramatitzada)

Les Dates

Dilluns 12 de desembre a les 21.00.

El Lloc

Sala FlyHard
Carrer d'Alpens, 3
08014 Barcelona


La Sinopsis

Una empresa d'aigua embotellada és a punt de rodar un anunci. Com que encara no saben quin guió triar, han organitzat un test d'última hora entre tres consumidors potencials: la Gràcia, la moderadora, els mostra unes vinyetes a l'Herni, l'Elen i en Diego, i ells hauran de decidir quina de les opcions els ha agradat més. A primera vista sembla senzill, però què passa quan un dels participants és cec?

El gènere i durada

Comèdia. Durada 90 mintus

Motius per anar-hi

És una oportunitat única (literalment: només se'n farà una lectura) de veure els actors de 'Burundanga' i 'Un home amb ulleres de pasta' defensant una nova comèdia.

El Repartiment

  • GRÀCIA - Clara Cols
  • HERNI - Pablo Lammers
  • ELEN - Roser Blanch
  • DIEGO - Sergio Matamala
El Director

Jordi Casanovas, Vilafranca del Penedès, 1978. Director i dramaturg de la companyia Flyhard, ha escrit una trentena de textos teatrals, entre els quals destaquen 'Una història catalana' (TNC, juny 2011), 'Un home amb ulleres de pasta' (SALAFlyHard, 2010), 'Sopar amb batalla' (Versus Teatre, 2010), 'Julia Smells' (Festival Grec, 2009) 'La Revolució' (La Villarroel, 2009), 'Lena Woyzeck' (Temporada Alta, 2008), 'La Ruïna' (La Villarroel, 2008), 'City/Simcity' (Sala Beckett / Club Capitol, 2007), y 'Wolfenstein' (AREAtangent / Versus Teatre, 2006).

Ha obtingut el Premi Ciutat de València per 'Estralls', el Premi Ciutat d’Alcoi 2005 amb 'Beckenbauer', el Premi Marqués de Bradomín 2005 amb 'Andorra' i el Josep Robrenyo 2002 amb 'Les millors ocasions'. La trilogia composta per 'Wolfenstein', 'Tetris' i 'City/Simcity' ha rebut el Premi de la Crítica de Barcelona a la revelació de la temporada 2006-07, el premi Crítica Serra d’or al millor text teatral de 2006 i nominacions als Premis Butaca i als Premis Max. Premis Butaca als millors texts teatrals de 2009 per 'La Revolució' i de 2011 per 'Una històra catalana'. I premi Time Out a la millor obra de 2011 per 'Un home amb ulleres de pasta'.

L’Autor

Alberto Ramos Barranco, Barcelona 1976. Llicenciat en publicitat per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha cursat seminaris i tallers de guió a l'EICTV de San Antonio de los Baños, al Taller de Guionistas i a l'ESCAC, entre d'altres. Ha fet de creatiu a diverses agències de publicitat, i ho continua fent, però ara en qualitat d'autònom. Com a guionista, ha escrit 'Clasificados', llargmetratge en fase de producció del director Juan Pablo Macellari. 'Els últims dies de Clark K.' (finalista del Premio Bubok de Creación Literaria, 2009) és la seva primera obra de teatre. El febrer del 2011, Jordi Casanovas la va portar a la SALAFlyHard. També té un bloc: Elegí un mal día para empezar a fumar.

L’Escenografia

Una taula amb quatre cadires. Sobre la taula hi ha un ordinador portàtil tancat i endollat a la corrent, alguns papers, quatre gots i una ampolla d'aigua. Al fons hi ha un gran mirall rectangular, com de plató de 'Gran Hermano'. A un costat hi ha una tauleta amb un telèfon sense fils.

L’Estil

Amb una escenografia molt senzilla, aquesta comèdia es recolza totalment en els actors. Per tant, els espectadors que assisteixin a la lectura no hauran de fer un gran esforç d'imaginació.

La Curiositat

Un dels personatges narra una anècdota succeïda al metro que en realitat està basada en una experiència del propi autor

On Comprar les Entrades

Preu: 3 euros


Si Vols Aprofundir Més


Agraïments

Gràcies Alberto Ramos per fer possible aquest PreViu


La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó