Del 29 d'octubre de 2011 al 29 de gener de 2012 a la Roca Barcelona Gallery,
El lloc
Roca Barcelona Gallery
Joan Güell, 211-213 ,
08028 Barcelona
La Temàtica
Roca i la Fundació Photographic Social Vision porten per primera vegada a Barcelona una mostra del treball del prestigiós fotògraf espanyol Daniel Beltrá, compromès amb la natura i amb el medi ambient i reconegut amb destacats premis internacionals com el Prince's Rainforest Project, concedit pel príncep Carles d'Anglaterra, o el World Press Photo. A través de 'Marea Negra', i aconseguint esquivar la censura mediàtica imposada a periodistes i científics, Beltrá ens presenta el terrible drama ecològic de l'abocament de petroli al golf de Mèxic, una de les tragèdies mediambientals més severes de la història. Comissariada per Silvia Omedes i produïda per Roca, la mostra 'Marea Negra' acull 50 fotografies, la majoria aèries, que es poden gaudir de forma totalment gratuïta
Motius per anar-hi
No us podeu perdre una exposició que ofereix la possibilitat de conscienciar a grans i petits sobre una de les pitjors tragèdies ecològiques de la història.
L'Artista
Daniel Beltrá, fotògraf internacional. Nascut a Madrid, el fotògraf Daniel Beltrá resideix actualment a Seattle, Washington (EUA), des d'on es desplaça fins als diferents punts del planeta per documentar la naturalesa i el medi ambient. Durant les dues últimes dècades el treball de Beltrá l'ha portat als cinc continents, incloent nombroses expedicions amb Greenpeace a l'Amazones, a l'Àrtic, als oceans del sud i a la Patagònia.
L'abril de 2009, Beltrá va obtenir el prestigiós premi Prince’s Rainforest Project, concedit pel príncep Carles d'Anglaterra. A més dels premis rebuts en 2011 amb motiu del seu treball al golf de Mèxic, Beltrá té en el seu haver l'International Photography Award, el Wildlife Photographer of the Year, el Global Vision Award, així com el prestigiós World Press Photo, que ha guanyat en dues ocasions. El treball de Daniel Beltrá ha aparegut en algunes de les capçaleres més destacades del món, com The New Yorker, Time, Newsweek, Stern, Geo, National Geographic Society, Financial Times, The New York Times, Le Monde, El País o The Asahi Shimbun, entre altres publicacions
La Curiositat
Per sorprenent que sembli, no hi ha fotografies manipulades, tot és obra dels agents químics i de la intuitiva mirada del fotògraf.
El Vídeo
On Comprar les entrades
Entrada Gratuïta
Si Vols Aprofundir Més
Agraïments
Gràcies Neus Prades per fer possible aquest PreViu