Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Concert Any Nou - Promoconcert

Les Dates

Dissabte 17 de desembre a les 19 h. Palau de la Música Catalana. Diumenge 18 de desembre a les 19.00h Palau de la Música Catalana. Diumenge 25 de desembre a les 20.00h Palau de la Música Catalana. Dilluns 26 de desembre a les 18.00h Gran Teatre del Liceu. Dijous 29 de desembre a les 21.00h L'Auditori (amb Ballet). Divendres 30 de desembre a les 21.00h L'Auditori (amb Ballet). Dissabte 31 de desembre a les 18.00h Palau de la Música Catalana. Diumenge 1 de gener a les 18.00h Palau de la Música Catalana

El Concert
Inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, torna a Barcelona, després de l'èxit d'edicions anteriors, el Gran Concert d'Any Nou amb una atractiva selecció dels millors valses, polques i marxes de Johann Strauss.

La Strauss Festival Orchestra interpreta títols tan coneguts del músic austríac, considerat el rei del vals, com Napoleó, Festa de les flors, Klipp Klapp, El vals de l'emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bell Danubi blau, ni la marxa Radetzky que, acompassada pels palmells del públic, sol tancar la vetllada.
El Programa
Descobreix el programa del concert:
Motius per anar-hi
El concert constitueix un dels moments culminants de la temporada musical de Promoconcert, no només per l'extraordinari clima festiu que envolta a aquest espectacular programa sinó també per l'enorme participació d'un públic que, any rere any, acudeix entusiasta al concert per celebrar l'arribada del nou any.


2 hores aprox. Música Clàssica


La destacada trajectòria que distingeix a la Strauss Festival Orchestra, ha sigut forjada a través de nombroses i exitoses presentacions en les temporades europees de concerts. Integrada per professors i solistes de la major qualificació musical i professional, l’Orquestra ha mantingut vives les expressions artístiques típicament vieneses, despertant l’interès de les més exigents audiències del continent.

A les qualitats purament músicals dirigides a través del seu conductor, cal afegir-li l’encantadora veu de la seva soprano solista, així com l’elegant plasticitat del seu ballet.

 El Compositor


Johann Strauss II (Viena,  1825 - 3 de juny de 1899) fou un compositor i excel·lent violinista que als 19 anys va començar la seva carrera com a director d'orquestra. Fill de Johann Strauss, músic vienès notable, va heretar l'orquestra que durant molts anys va dirigir el seu pare, amb el qual va compartir el sobrenom de "rei del vals vienès".
L'element central de l'obra de Johann Strauss és el vals, l'estructura formal del qual va desenvolupar i enriquir, així com les seves operetes, que van gaudir d'una gran popularitat. Aquestes incloïen parts cantades en forma de lied per als finals d'acte.Les seves operetes més famoses són El ratpenat i El baró gitano, i entre els seus molts valsos destaca per la seva bellesa melòdica Al bell Danubi blau (An der schönen blauen Donau).

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos dels artistes:


La Curiositat

Més de 4.000.000 d'espectadors han gaudit i han aclamat la producció Strauss Festival Orchestra per tota Europa després de 20 anys d'èxit: el Musikverein de Viena, el Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parc della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Musica de Barcelona, el Teatro Real i l'Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

On Aconseguir les entrades

Preu: De 22 a 50 Euros


Si Vols aprofundir mésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó