Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Biografia de Steve Jobs

Sinopsis

En un món que busca com construir les bases d'una economia digital, Jobs és un símbol de l'inventiva i de la imaginació pràctica. Conscient que la millor forma de crear valor en el segle XXI és connectar la creativitat amb la tecnologia, va fundar una empresa en la que impressionants salts de la imaginació van de la mà de grans fites tecnològiques.

Jobs parla amb sinceritat, a vegades brutal, de la gent amb la que ha treballat i contra la que ha competit. De la mateixa manera, els seus amics, rivals i col·legues ofereixen una visió sense edulcorar de les passions, els dimonis, el perfeccionisme, els desitjos, el talent, els trucs i l'obsessió per controlar-ho tot que modelen la seva visió empresarial i els innovadors productes que ha aconseguit crear.

Informació bàsica

·         Editorial – Empúries
·         Col·lecció – Actualitat
·         ISBN -  978-84-01388026

El Gènere

Biografia

Motius per llegir-lo


El cofundador d'Apple no va esquivar cap tema durant les entrevistes i va animar la gent que va col·laborar amb la publicació a parlar amb franquesa.

L’Escriptor

Walter Isaacson (Nova Orleans, 1952) es graduar en la Isidoro Newman School, llicenciant-se en Literatura i Història al Harvard College. Es va iniciar en el periodisme a The Sunday Times, continuant en el New Orleans Times, per passar a la revista TIME, on va treballar en diversos llocs, fins arribar a editor.

Posteriorment, va ser president i conseller delegat de la CNN, càrrecs que va ostentar més tard a l'Institut Aspen. Recentment, ha estat nomenat president de la Junta de Governadors de Radiodifusió, i també és membre de consells d'administració de diversos estaments públiques i privats.

És ben conegut per les biografies de personatges que ha escrit en el decurs de la sev carrera professional.

L’Estil

El llibre, escrit per l'exdirector de la revista Time, és fruit de més de quaranta entrevistes al fundador d'Apple i al seu entorn (familiars, amics, adversaris i col·legues). Tot i que Jobs va col·laborar en el llibre, no va demanar cap tipus de control sobre el contingut, ni tan sols fer-ne una lectura abans de la publicació.

La Curiositat

Jobs podia desesperar als que l'envoltaven. Però la seva personalitat i els seus productes han estat sempre interrelacionats, igual que el hardware i el software d'Apple formen un potent sistema integrat. La seva historia, per tant, és plena de lliçons sobre innovació, caràcter, lideratge i valors. La història d'un geni capaç d'enfurismar i seduir a parts iguals.

Algunes de les frases del llibre

"He fet moltes coses de les que no em sento orgullós, com deixar la meva nòvia embarassada als vint i tres anys i com em vaig comportar en aquell moment, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum”.

"Bill és bàsicament un tipus sense imaginació que mai va inventar res, raó per la qual crec que se sent més a gust amb la filantropia que amb la tecnologia". "Còpia sense cap vergonya les idees d'altra gent", conclou Jobs sobre Bill Gates.

Destruiré Android, perquè és un producte robat”

Vídeo del discurs – Universitat de Stanford

Trobaràs el link del vídeo del discurs inagural de 2005 a la Universitat de Stanford.  Aquest discurs mostra tres grans idees en la vida de Steve Jobs


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó