Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Anna Luna Lucas Quintet

Les Dates

Dissabte 5 de Novembre a les 21:00h i 23:00h. A la sala JAMBOREE. Presenta el seu sisè disc al seu nom, que porta per títol Femenina.

La Sessió

El disc, En Femenina, presenta un repertori de deu cançons de composicions, en les quals es barregen, tant compositors de jazz com de música brasilera. Entre els primers es troben Miles Davis, on ha creat lletres per Blue in Green i Nardis, i Joe Henderson, on li ha posat lletra a Black Narcissus.
A la part brasilera ha escollit a dos autors tan destacats com són Jobim, de qui interpreta en portuguès Luiza, i Joyce, de la qual fa dues cançons, la que dóna títol al disc i Aquesta dona. Hi ha també una incursió en la música llatina amb el bolero Jurame de Maria Grever.

Motius per anar-hi

El grup aborda diversos estils musicals com el Jazz, Bolero, Bossa-Nova o Latin Jazz, mitjançant lletres de temàtica femenina com la maternitat, la dona maltractada, l'homosexualitat, l'amor a una dona o el poder de la seva sensualitat.

Els intèrpreds

·         Anna Luna Lucas – Veu
·         Xavier Figuerola – Saxo i Flauta
·         Jaume Vilaseca – Piano
·         Curro Gálvez – Contrabaix
·         Roberto Faenzi - BateriaAnna Luna Lucas neix a Barcelona. Cantant i compositora comença la seva trajectòria artística en el '89 col·laborant a l'inici amb Big-Bands i orquestres, actuant per Espanya i algunes ciutats europees. Després de 8 anys d'intensa activitat, decideix formar el seu propi grup. L'any '97 surt el seu primer CD "Algú" del qual és autora i co-productora. Al '97 forma també un grup de música popular brasilera amb el que recorrerà el circuit de Jazz de Barcelona i algunes ciutats europees. En el '99 contacta amb alguns dels més destacats músics d'Itàlia amb els que compartirà tres gires anuals pel centre i nord d'aquest país. Allà gravarà el seu 2n CD "Jazidas" col·laborant amb Carmelo Tartamella, Mauro Sereno, Roberto Faenzi i Gianni Azzali. Més endavant el 2003 surt el 3r disc "Batuda diferent" dedicat a la música Popular brasilera gravat també a Itàlia (Bologna), juntament amb el percussionista i bateria Roberto Faenzi. Al març del 2005 surt el seu 4t treball "Spring is Here" Anna Luna Quartet (New Mood Jazz) Aquesta vegada ja gravat amb el seu quartet estable i presents en el concert del Jamboree. El seu 5è treball "Sketches" Anna Luna Sextet (New Mood Jazz) va ser nominat com a millor disc de Jazz 2007 pels Premis de la Música.


Autora de part dels textos cantats sobre composicions de grans músics de la història del jazz, la vocalista ha sabut impregnar el seu treball d'un concepte homogeni en el qual una personal visió de la feminitat flueix a través del repertori escollit. Acompanyada d'un elenc de músics en el qual no costa distingir el bo i millor de la nostra escena, aquesta artista incideix en la realitat actual del jazz cantat amb força i individualitat.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos dels artistes d’aquest concert:


La Curiositat

Anna Lucas és a part de la veu del seu quintet, professora de cant en varis centres de formació del país

On Aconseguir les entrades

Preu de les entrades 10 euros:


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó