Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Alabama Gospel Choir - Palau de la Música

Les Dates

17 de Desembre de 2011 22:30h.

El Lloc

Palau de la Música Catalana
C. Palau de la música, 4-6 / C. Sant Pere més Alt,11
Barcelona, 08003


El Concert

Alabama Gospel Choir està format per 30 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic a les arrels d'aquesta música que combina la part més visceral amb l'essència més espiritual. Es tracta d'un exclusiu grup vocal d'Alabama que compta amb figures com Francine Murphy, nominada als premis Grammy i ha publicat diversos àlbums que han marcat una fita.

Motius per anar-hi

En aquesta ocasió, El Alabama Gospel Choir, després de l'èxit aconseguit l'any passat, torna a comptar amb la participació especial de Johnny Sanders i Francine Murphy, nominats als premis Grammy en diverses ocasions, entre altres destacats artistes internacionals com Merian Terry, E. Travis Jones, Dr Kevin i la directora del cor Deana Butler. Tots ells tornen a Espanya amb una actuació renovada i fresca que transmetrà al públic l'ànima de la música gospel.


Música gospel-soul. Una hora i 30 minuts aprox.


El Alabama Gospel Choir és un exclusiu grup vocal d'Alabama. Aquesta formació està lligada històricament al cor Aeolians, una institució fundada el 1896 i pertanyent a la Black Seven-Day Adventist, que promou el desenvolupament harmoniós del cos, la ment i l'esperit. El cor ha actuat en nombrosos països com Romania, Anglaterra, Polònia, Canadà, les Bermudes, les Bahames, Jamaica, etc., I en gairebé tots els estats dels Estats Units com a ambaixadors de la música gospel, amb títols tan coneguts com God is Moving, I Am the Lord, Your God o Thank you. També actuen sovint en la televisió nacional dels Estats Units i en prestigiosos centres com el Carnegie Hall de Nova York o la Casa Blanca a Washington DC, el Shrine Auditorium i Christal Cathedral de Los Angeles.


El conjunt gospel estarà acompanyat per una de les grans veus del soul, Francine Ealey Murphy. L'artista nascuda a Memphis va començar a cantar  quan tenia tres anys. El seu primer àlbum com a solista, titulat “I have a father who can”, li va atorgar la condició d'estrella en l'ambientmusical cristià. Murphy ha compartit escenari amb alguns dels grans noms de la música gospel nord-americana com Shirkey Caesar, John P. Kee, James Moore, Vanesa Bell Armstrong i Vickie Winans. El seu últim àlbum, “I Repent”, va recollir bones crítiques després de la seva publicació a principis de 2008.

L’Estil


Des que sorgís en les esglésies afroamericanes nord-americanes al segle XII, la qualitat vocal, la força i l'encant del gospel s'han propagat per tot el món fins als nostres dies. Dels seus molts vessants, destaca el "Gospel Choir", formacions corals que trenquen els esquemes conservadors i barregen la tradició amb altres estils com el funk i el blues. I en aquest àmbit el Alabama Gospel Choir és una de les més exclusives.

El vídeo

Descobreix en el link, els vídeos dels artistes:


La Curiositat

Al març de 2003, el cor va ser guardonat amb una Estrella de Bronze al passeig de la fama de l'Alabama Music Hall.

On Aconseguir les entrades

Preu: 22 EurosLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó