Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Mammuth

Cinema

Trobaràs el link amb la cartellera on veure el film:


L’Argument

Serge ha treballat en un escorxador des dels setze anys. Ara, complerts els seixanta, el seu major desig és retirar-se. Durant una visita per arreglar els tràmits administratius relatius a la seva pensió, descobreix que al llarg de la seva caòtica vida laboral varis dels seus caps van oblidar registrar els seus guanys.

Per aconseguir rebre els diners que li correspon, Serge haurà d'emprendre un viatge cap als llocs on va tenir els seus primers treballs. A bord de la seva vella motocicleta “Mammuth” reprendrà el contacte amb amics, excompanys de treball i familiars als quals feia molt que no veia, comprovant que la imatge que va deixar en ells és molt diferent de la qual ell mateix havia pensat que donava.

El gènere

Comèdia / Drama. Durada 96 minuts.

El repartiment

Personatge
Intèrprets
Mammuth
Gérard Depardieu
Catherine
Yolande Moreau
Yasmine
Isabelle Adjani
Solange
Miss MingL'actor més destacat

Gérard Depardieu és un dels actors de més talent i més experimentats del nostre temps. Va començar la seva carrera en el petit teatre itinerant Cafe de la Gare. El seu gran èxit cinematogràfic va arribar el 1974 amb el film de Bertrand Blier "Els rompepelotas".

Alternant amb gran facilitat pel·lícules de prestigi i comèdies populars, va continuar col·laborant amb Bertrand Blier, al mateix temps que es convertia en l'alter ego de varis mestres francesos: quatre films amb Maurice Pialat, per un dels quals, va aconseguir el 1985 el premi al millor actor en el Festival de Cinema de Venècia. També destaquen els dos films realitzats amb François Truffaut, aconseguint el seu primer premi César al millor actor per l'obra "L'último metro".

Un dels seus papers més coneguts del seu repertori va ser el de "Cyrano de Bergerac" del director Jean-Paul Rappeneau. Entre els seus darrers films destaquen "Edith Piath", "Mesrine" i l'inspector "Bellamy".

Els Directors

Benoit Delépine i Gustave Kervern van adquirir les seves habilitats i coneixements treballant a la televisió durant quinze anys, on escribien i protagonitzaven els seus propis sketches. En Ben va treballar en programes satírics, com els Guignols de l'Info i Groland, i en Gus en un programa francés de rock, Le plein de Super.

En el seu primer film com directors, "Aaltra", van voler mostrar el costat de la vida que normalment no es veu en el films d'avui, mesclant actors professionals amb aficionats. També varen combinar escenes on es veia la càmera amb altres en les quals no es veia, diàlegs i guions improvitzats, aixi com llocs i personatges trobats durant la producció.

El 2008, la seva obscura comèdia "Louise-Michel" va ser presentada en competició oficial en el Festival Internacional de Cinema de San Sebastià, on va ser galardonada amb el premi del Jurat al millor guió.

L’Estil

Es tracta d'un film divertit i commovador, divertit perquè el protagonista és un "discapacitat social" en una societat moderna que es troba més enllà del seu abast; commovador per al mateix motiu.

En quan a l'humor, encara que no sigui tan negre o àcid com en films anteriors dels directors, es troba sempre omnipresent i denuncia, sense semblar-ho, les condicions laborals del nostre envellit continent, mostrant la manca d'esperança que roman en la joventut.

Es tracta d'un film simple en quan a montatge, amb preferència per als plans fixes i plans seqüencials. Destaca l'omnipresent so en directe, un diàleg significatiu i el realisme dels actors.

La Curiositat

El guió va ser escrit per Gérard Depardieu, per tal que es mostrés més lliure en la interpretació i per tant menys previsible, el film es va rodar en part amb la col·laboració d’actors amateurs.

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler:


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó