Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

The Debt - Film

Cinema

Trobaràs el link amb la cartellera on veure el film:


L’Argument

La història comença el 1997, quan dos agents del Mossad ja retirats, Rachel i Stephan, reben una notícia sorprenent sobre el seu antic company David. Es van convertir en figures molt respectades a Israel després d’una missió que es va dur a terme entre 1965 i 1966 al Berlín de l’est quan els tres van localitzar al criminal de guerra nazi Dieter Vogel, més conegut amb el nom del “Cirurgià de Birkernau”.

L’equip va arriesgar molt i va pagar un considerable preu per complir la missió, però la varen complir? El suspens creix, passant d’un període a un altre, i les seves revelacions són cada vegada més sorprenents. La Rachel no tindrà més alternativa que ocupar-se personalment de l’assumpte.

El gènere

Drama. Durada 114 minuts.

El repartiment

Personatge
Intèrprets
Rachel Singer
Helen Mirren
Rachel Singer (de jove)
Jessica Chastain
Stephan Gold
Tom Wilkinson
Stephan Gold (de jove)
Marton Csokas
David Peretz
Ciarán Hinds
David Peretz (de jove)
Sam Worthington
Doctor Dieter Vogel
Jesper Christensen


L'actriu més destacada

Jessica Chastain (nascuda al Març de 1981) és una actriu nord-americana de televisió i cinema. El seu primer rol professional es va produir al 2004 amb l’adaptació per televisió del film “Dark Shadows”, posteriorment va aparèixer en sèries com “ER”, “Veronica Mars”, “Close to Home” i “Law & Order”.

El 2008 inicia la seva carrera cinematogràfica amb el film “Jolene”, per al qual va ser galardonada amb el premi a la millor actriu en el festival internacional de Seattle. En l’actualitat treballa amb un important nombre de projectes els quals destaquen, el thriller psicològic “Texas Killing Fields”, l’adaptació “d’Oscar Wilde” d’Al Pacino i el film “The Help”.

El Director

John Maden va nèixer a Portsmouth i va estudiar en el Clifton College i a Cambridge. Va començar la seva carrera professional com a director artístic de la Companyia Shakespeare d’Oxford i Cambridge, abans de treballar a la BBC.

El 1975 es va traslladar a Estats Units per realitzar drames radiofònics amb Earplay, el projecte nacional de Radio Pública. Posteriorment va començar dirigir obres de teatre en el teatre nacional de Londres i Broadway sent nominat al premi Drama Desk. No va ser fins el 1984 quan va començar a dirigir per la BBC i cadenes privades telefilms entre els quals destaquen “Poppyland” i “The Widowmaker”, així com la sèrie “After War”.

Es consagra com a director de cinema per al film “Shakespeare in Love” on va ser nominat als Òscar de Hollywood, seguit de treballs com “La mandolina del capitán Corelli” i “La verdad oculta”. Acaba de rodar el film “The Best Exotic Marigold Hotel” amb Bill Nighy, Maggie Smith, Dev Patel, Judi Dench i Tom Wilkinson.

L’Estil

El film mostra l’interès per explorar les tenses relacions d’una nació amb la seva memòria històrica. El llibret d’aquest remake realitza el lloable treball al plasmar aquesta negociació entre passat i present en un història fracturada, d’estructura complexa, que té la delicadesa de tractar l’espectador com un ser pensant.

La Curiositat

El rodatge es va realitzar en escrupulós ordre cronològic primer als estudis d’Ealing, amb les escenes del pis, durant tres setmanes. Aquest fet va permetre als actors conservar la tensió acumulada durant els assatjos. Després de Londres el film es trasllada a Budapest per les escenes exteriors de Berlín. Finalment l’equip es va traslladar a Tel Aviv, convertint-se d’aquesta forma en una de les escasses produccions internacionals autoritzades per a rodar en aquest país.

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler:


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó