Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Rosario – Festival de Peralada

Les Dates 

Diumenge 14 d'Agost, a les 22h

El Concert

Rosario interpretarà peces del seu darrer àlbum. La petita dels Flores portarà a l’escenari gironí una fusió d’estils que van des de l’esmentada rumba catalana al pop, passant pel soul, el funky o la bossanova, però sense perdre la seva essència llatina i aflamencada.

Motiu per anar-hi

Presentació del seu últim treball discogràfic de Rosario, Raskatriski en primícia al Festival de Peralada


La Cantant

Rosario González Flores neix el el 1963, filla d’Antonio González “El Pescadilla” i de la famosa Lola Flores, “La Faraona”.  Realitza el seu debut el 1984 amb “Vuela de noche” però no va ser fins el 1992 amb l’àlbum “De ley” quan realment comença a triomfar a nivell musical. En aquest darrer àlbum es troben cançons de gran bellesa que el seu germà Antonio havia escrit.

L’artista sempre sorprèn per la seva constant evolució, per saber deixar de mirar enrere sense renunciar als seus orígens. D’aquesta forma l’artista ha presentat al llarg de la seva carrera àlbums de gran varietat creativa com “Siento”, “Mucho por vivir”, “Jugar a la locura”, “Muchas flores”, “De mil colores”, “Contigo me voy” i “Parte de mí”.

A part de la seva faceta de cantant, l’artista destaca per les seves actuacions en la gran pantalla en films com “Colegas”, “Delirios de amor”, “Diario de invierno”, “Contra el viento”, “Chatarra” i el film d’Almodovar “Hable con ella”.

Els Premis

Entre els nombrosos premis que ha aquirit l’artista, destaquen els Premis Grammy Llatins com a millor àlbum pop vocal femení pels treballs “Muchas flores” i “De mil colores” obtinguts els 2001 i 2003 respectivament.

El Darrer àlbum

En aquest darrer projecte l’artista torna amb un estil encara més propi, amb una mescla de sons llatins i flamencs. En aquest disc s’ha reunit amb músics de gran nivell com el baterista Simon Philips i el percusionista Luis Contem, que han aportat la seva experiència. En el nou single de “Raskatriski, “Estoy Cambiando” pot palpar-se la notable influència d’aquest músics i es pot gaudir d’una Rosario nova, sempre viva, sempre fresca i original.

La sorpresa és que en aquest darrer treballa l’artista és la compositora de tots els temes, fet que mai anteriorment havia succeït.


La Curiositat

Resulta impactant el nom de l’àlbum Raskatriski. D’on prové aquest nom?  El títol fa referència a un dels seus primers records musicals, el soniquete d’una rumba catalana que el seu pare, Antonio González El Pescaílla, li cantava quan era una nena.

On comprar les entrades


Si Vols Aprofundir Més
La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó