Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Manel – Festival de Cap Roig

Les Dates 

Divendres 29 de Juliol a les, 22h

El Concert

La banda catalana Manel ha tornat a la càrrega amb el seu nou treball titulat 10 milles per ver una bona armadura

Motiu per anar-hi

Amb 90 concerts, el grup barceloní ha esgotat entrades a tots els racons de Catalunya, Manel amplia fronteres tocant a ciutats com Madrid, Buenos Aires i Londres
Els Artistes

Manel és un grup de música de Barcelona, les seves cançons mesclen el pop amb música més tradicional cantada en català. Destaquen pel seu atractiu directe i les seves cançons senzilles però amb lletres treballades, com ara Al Mar!, Ai Dolors o En la que el Bernat se't troba, les quals han obtingut molt de ressò, així com les seves versions de Common people (Gent normal) de Pulp, No t'enyoro d'els Pets o La Tortura (El Bròquil) de Shakira.

Amb el seu primer disc Els millors professors europeus uns desconeguts Manel van aconseguir arrasar en el mercat sent disc d’or amb 30.000 còpies venudes. L’àlbum va sortir al mercat el novembre del 2008, ocupant ràpidament llocs destacats a les llistes anuals de la premsa generalista i especialitzada, arribant a convertir-se en el fenomen musical del 2009.

El Darrer àlbum

“10 milles per veure una bona armadura” aporta novetats diverses al temps que es manté fidel a l’estil del grup, a través dels textos que tan optimisme contagiaven en “Els millors professors Europeus”. El disc es desenvolupa al llarg de 45 minuts i deu talls, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé tenen l’ajuda d’onze vents, diversos instrumentistes convidats, el cor Arsinova i les vocalistes Clara Molins i Gisella Follà.

Destaquen l’impressionant “Anniversari”, que ens remet al Sufjan Stevens més orquestral com si d’un compte de fades es tractés, també comentar la despedida als oients amb “Deixa-la Toni, deixa-la”, una peça que pren les formes d’una habanera per despedir-se amb tot el ritme d’un brass band de New Orleans.

Video - Anniversari - 10 milles per veure una bona armadura

Els Teloners

Només una veu i una guitarra de nylon, les úniques armes que empunya Espaldamaceta. Va defensar el seu disc de debut en festivals com el BAM, l’Altaveu o el Primavera Club. Al 2010 va publicar dos discos consecutius, Miedo al silencio, produït per Arnau Vallvé (Manel), confirmant que estem davant d’un personatge total: un autor que, entre Silvio Rodríguez i Nick Drake i amb el un record negatiu de beats per minut, ens transmet unes enormes ganes de viure i estimar.
La Curiositat

Amb aquest nou disc Manel ha fet història, és el primer disc, cantat en català, que arriba a la primera posició de les llistes de tot Espanya, des de 1996, una fita que només havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

On comprar les entrades


Si Vols Aprofundir Més
La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó