Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Habitacions Tancades – Care Santos

Sinopsis

Totes les famílies amaguen un secret. La dels Lax, una de les nissagues amb més tradició de la Barcelona de finals del segle XIX,  i primera meitat del sele XX , no és l´excepció: el seu secret s´amaga rere l´últim quadre pintat pel patriarca Amadeu Lax, un pintor de renom de principis de segle. Des del seu palauet modernista, els Lax assistiran al canvi de segle i seran testimonis de la profunda transformació de la ciutat, els seus habitants i els seus costums.

El gènere

A mig camí entre la novel·la històrica i d´intriga, Care Santos ens regala una addictiva novel·la de secrets de família que desenterrarà una de les èpoques més apassionants de Barcelona.

Motiu per llegir-lo

Habitacions Trencades, és intiga, és passió, és misteri, és descobrir una trama que es va complicant conforme van passant les pàgines, és amor i odi als personatges, és riure, és plorar

Informació bàsica

·         Editorial – Planeta Editorial
·         Pàgines – 255
·         ISBN - 978-84-970-8225-9

L’Escriptora

Care Santos va néixer a Mataró (Barcelona) l'any 1970.  Va començar a escriure als vuit anys i des de sempre va saber que no volia fer altra cosa. Als catorze va guanyar el seu primer premi literari i als vint-i-cinc va publicar el primer llibre. Des del començament va compaginar el català i el castellà en la seva obra, però no ha estat fins el 2011 que no ha acomplert un vell somni: publicar la seva primera novel·la en català per a adults, Habitacions tancades. Tot i això, és autora de sis novel·les, sis llibres de relats, dos poemaris (tots en castellà) i d'una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país.

L’autora col·laborat amb mitjans de comunicació com Diari de Barcelona, Presència, Catalunya Ràdio, COM Ràdio o Barcelona Televisió, també és crítica literària, ha presidit una associació de joves escriptors i actualment imparteix de tant en tant tallers literaris.


L’Estil

L’autora domina a la perfecció el ritme narratiu i l´ambientació, en Habitacions Tancades  demostra  que és capaç de fer un desplegament d´estils i enllaçar-los amb elegància i coherència. A més, confegeix un fris esplèndid de personatges i d´èpoques.

Llegeix el Primer capítol


La Curiositat

L´escriptora afirma:”M´agrada passejar pels cementiris”.”Els cementiris per un escriptor són una meravella, són un dels  llocs on hi ha una de les coses que  nosaltres més necessitem: nom i cognoms dels personatges”. D´un cementiri ha sortit un dels personatges d´Habitacions Tancades.

Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó