Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

The Lincoln Lawyer (L'Innocent)

Cinema

Bosque, comedia, cinesa diagonal, Gran Sarrià, Renoir Les Corts


L’Argument

A The Lincoln Lawyer, Mickey Haller és un jove advocat criminalista que dirigeix el seu negoci des del seient del darrere del seu cotxe Lincoln, amb el qual recorre els carrers de Los Angeles. Entre la seva clientela hi figura gent de tot tipus, des de motoristes a artistes, passant per conductors beguts o traficants de droga. Tot es complica quan Haller és contractat per un playboy de Beverly Hills arrestat per atacar a una jove. Allò que al principi sembla un cas en aparença senzill, acaba per convertir-se en un veritable infern per a Haller en la seva recerca de la veritat.

El gènere

Drama. Thriller. Durada 118 minuts

Motiu per veure-la

La cinta es recolza en els actors, i un excel·lent Matthew McConanghey per donar una visió de justícia prou complexa, i retrotreure’ns a aquells millors temps del thriller, utilitzant un personatge d’una ètica bastant dubtosa que dóna molt, molt de joc.

El repartiment

Personatge
Intèrprets
Mick Haller
Matthew McConaughey
Maggie Mcperson
Marisa Tomei
Louis Roulet
Ryan Philippe
William H. Macy
Frank Levin
Ted
Josh Lucas
Val Valenzuela
John Leguizamo
Reggie Campo
Margarita Levieva
Mary Windsor
Frances Fisher
Detectiu Lankford
Bryan Cranston
Jesús Martínez
Michael Peña


L’Actor més destacat

La família de Matthew McConaughey (1969 Uvalde, Texas, EEUU) no tenia excessiva relació amb la interpretació: el seu pare era jugador de futbol americà i la seva mare professora. No obstant això, ell va conèixer a la Universitat a Richard Linklater qui el va convidar a participar en el seu segon llargmetratge Dazed and Confused. Matthew McConaughey ja tenia experiència en el cinema, però com a director amateur amb el rodatge d'un curt, Chicano Chariots (1992). Repetiria aquesta experiència el 1998 amb The Rebels.

Si Linklater li va obrir les portes, l'empenta definitiva per a convertir-se en una jove promesa li va arribar de la de John Sayle amb la proclamada Lone Star. La seva aparició en una comèdia romàntica al costat de Jenniffer López, Plans de boda, van fer augurar que Matthew McConaughey tocarà tots els pals de la interpretació fins a aconseguir els diners suficients per fer el que realment vol: un cinema personal i íntim que aparti la nostàlgia de la seva mirada.

El Director

Brad Furman és un director, guionista i productor més conegut pel seu estil cru, eteri i que convida a la reflexió, que pot percebre en tots els seus treballs com a realitzador.

El primer llargmetratge de Furman, "The Take", protagonitzat per John Leguizamo, Tyrese Gibson i Rosie Pérez, es va estrenar de la de Sony Pictures el 2008 i amb molt bones crítiques. "The Take" va tenir la seva estrena mundial al Festival Internacional de Cinema de Toronto i va ser qualificat en el festival com una de les pel·lícules imprescindibles de l'any. El curt amb el qual Furman va debutar en la direcció, "Fast Forward", va rebre una bona acollida per part de la crítica i va passar per més de 25 festivals de cinema nacionals.

Nascut a Filadèlfia, Furman va cursar estudis gràcies a una Beca Fundadors a l'Escola Tisch de la Universitat de Nova York. En l'actualitat, resideix a Los Angeles.

L’Estil

Brad Furman ha trobat la forma d’explicar amb bon ritme la història al llarg de tot el metratge. També ha trobat uns personatges amb carisma i ben definits amb un repartiment que ha sabut aprofitar. I tot i que el gènere judicial està a aquestes alçades, molt trillat ja, el film sap donar un tomb a l’argument i sorprendre.

La Curiositat

El seu pas pel cinema de Matthew McConaughey li ha rendit una fama que no li agrada en excés. No obstant això, el 1996, la revista Vanity Fair (de la qual va ser portada) el va nomenar el Noi d'Or d'aquest any. Així, el nom de Matthew McConaughey s'anava enllaçant als grans de Hollywood. I com els grans, van sortir a la llum pública també les seves ombres. A l'octubre de 1999 va ser arrestat per la policia de Texas sota l'acusació de consum de drogues.

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler:


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó