Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

Midnight in Paris - Woody Allen

Cinema

Cinemes Verdi a partir del 13 de Maig


L’Argument

És la primera vegada que Woody Allen ha rodat una de les seves pel·lícules íntegrament a París. Els Camps Elisis, Notre Damme, el Moulin Rouge, Maxim's, el Museu Rodin ó el Palau de Versalles són alguns dels escenaris triats pel director en la pel·lícula número 41 de la seva filmografia. El film també capta la vida als carrers de París, especialment en els seus coneguts cafès.

“Midnight in Paris” presenta a una família que viatja a la capital francesa per negocis. El grup inclou una jove parella promesa que veurà com les seves vides canvien durant la seva estada a la ciutat. La pel·lícula celebra el gran amor d'un jove per París i, al mateix temps, explora la il·lusió que qualsevol vida diferent sempre és millor.

Motiu per veure-la

El genial director americà s’ha guanyat, al llarg de la seva carrera, el crèdit suficient per veure la seva darrere proposta a la capital francesa.

El gènere

Comèdia Romàntica. Durada 100 minuts


El Repartiment

Personatge
Intèrprets
Inez
Rachel Mcadams
Paul
Michael Sheen
Muse
Marion Cotillard
Gil
Owen Wilson
Guia Museu
Carla Bruni
Detectiu
Gad Elmaleh


L’Actor més Destacat

Michael Sheen (1969) és un actor gal·lès de cine i teatre. Després d’haver treballat amb el guionista Peter Morgan en cinc pel·lícules, Sheen ha esdevingut un actor conegut per les seves interpretacions de Tony Blair en “The Deal”, “The Queen” i “The Special Relationship”, David Frost en “deFrost / Nixon” i Brian Clough en “The Damned United”.

En la seva adoslescència no va poder continuar la seva carrera futbolística i va optar per dedicar-se a la interpretació ingressant al Bristol Vic Theatre School i posteriorment a la Reial Acadèmia d’Art Dramàtic de Londres. El seu major èxit teatral arriba en el seu paper Mozart en Amadeus, el qual li va permetre obtenir una nominació al Premi Olivier.
El Director

Tan amant de les peripècies humorístiques dels Germans Marx o Bob Hope com de les pel·lícules de Federico Fellini o Ingmar Bergman, Woody Allen (Allen Stewart Konigsberg) ha dibuixat amb sarcasme les pautes de comportament en el seu país, retratant amb ironia els avatars sentimentals i intel·lectuals de la classe burgesa neoyorquina, homenatjant el món de l’espectacle i reflexionant sobre les seves qüestions predilectes: el sexe, Déu, el Judaisme i la mort, ja sigui, sempre d’una privativa visió d’autor, des de la farsa, la comèdia agredolça, o el drama d’inspiració bergmaniana.

Descobreix la filmografia completa de Woody Allen:


L’Estil

“Midnight in Paris” és un film en què Woody Allen realitza una mirada profunda a assumptes tractats en les seves últimes pel·lícules: la nostra relació amb la història de l’art, el plaer i la vida.

La Curiositat

Entre els pròxims 11 i 22 de Maig es durà a terme la 64ª edició del Festival de Cannes. Robert de Niro serà l’encarregat de presidir el jurat de la secció oficial. “Midnight in Paris” serà l’escollida per inaugurar el certamen.

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler:


Si Vols Aprofundir MésLa Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó