Android App

Agenda

Google Plus

Facebook

Twitter

Newsletter

Iphone App

In a Better World (En un Mundo Mejor)

L’Argument

Anton és metge i divideix el seu temps entre una petita ciutat idíl·lica a Dinamarca i el seu treball en un camp de refugiats a l’Àfrica. En aquests dos mons tan diferents, ell i la seva família s'enfronten a conflictes que els empenyen a escollir entre la venjança i el perdó.

Anton i la seva esposa Marianne tenen dos fills, estan separats i consideren la possibilitat de divorciar-se. El major dels seus fills, Elias, de deu anys, sofreix el constant bullying d'uns companys fins que un altre noi el defensa, Christian, que acaba de traslladar-se a Dinamarca des de Londres amb el seu pare, Claus. La mare de Christian ha mort recentment de càncer i Christian no ha superat la pèrdua.

Elias i Christian no triguen a estar molt units, però quan Christian involucra a Elias en un perillós acte de revenja que pot implicar conseqüències tràgiques, a més de posar a prova l'amistat que els uneix, també posa en perill diverses vides. Finalment, els seus pares hauran d'ajudar-los a entendre la complexitat de les emocions, del dolor i de l'empatia.

El gènere

Drama Thriller. Durada 112 minuts.


El Repartiment

Personatge
Intèrprets
Anton
Mikael Persbrandt
Marianne
Trine Dyrholm
Claus
Ulrich Thomsen
Elias
Markus Rygaard
Christian
William Johnk Nielsen

L’Actor més Destacat

Mikael Persbrandt (Jakobsberg, 1963) és una actor suec on els rols de les pel·lícules que ha realitzat al seu país, té un paper de líder i d’home fort. Possiblement és conegut per la seva interpretació en el “Sin Sentido” on fa de l’oficial de polícia Larsson Gunvald en l’última entrega dels Martin Beck.  

A part de la seva faceta cinematogràfica, Persbrandt ha dut a terme papers a l’escenari del Teatre Real Dramàtic d’Estocolm i de nombrosos papers a la televisió. El gener del 2009 va ser galardonat amb el Premi Guldbagge al millor actor pel seu paper protagonista a Maria eviga Larssons ögonblick.

La Directora

Susanne Bier (Copenhague, 1960) és una de les gran realitzadores del cinema europeu. Detacada seguidora del Dogma 95, va seguir rodant en un estil molt proper a aquest moviment en els seus següents treballs com l’excepcional “Brothers”, treball que la va consagrar a nivell internacional sent objecte d’un remake a Hollywood. També cal destacar “Después de la boda” nominada a l’Òscar en la categoria de millor pel·lícula estrangera i “Cosas que perdí en el fuego”, film que representa el seu debut a Hollywood, protagonitzat per Halle Berry i Benicio del Toro.

L’Estil i les Reflexions

A part d’aconseguir una gran intensitat dramàtica, Susanne Bier ofereix profundes reflexions sobre el sense sentit de la violència i les respostes que ofereix el ser humà enfront d’ella. In a Better World tracta a més a més d’altres qüestions de gran interès com la comunicació com element clau per solucionar els problemes, o les conseqüències de la desestructuració familiar.

La Curiositat

Entre les nombroses seqüències composades per Susanne Bier destaca el moment en el què el metge demana al jefe violent que es desarmi si vol rebre tractament. Aquest fragment recorda curiosament a un altre film que s’ha desenvolupat quasi en paral·lel “De dioses y hombres”, amb el què comparteix alguns elements temàtics.

El Premis

·         Oscar 2011 – Millor pel·lícula de parla no anglesa

·         Globus d’or 2011 - Millor pel·lícula de parla no anglesa

El Tràiler

Trobaràs en l’enllaç següent el tràiler:


Si Vols Aprofundir Més
La Vampira del Raval

Bufaganda

14:45 Música entre dues guerres

L'espera

Agost

Yo, Sola

Coriolà

Sade was myself

Impro Horror Show

Gènesi una idea d'Europa


Intocable

The Artist

La Pesca del salmó al Iemen

De tu ventana a la mía

Wilaya

El Bulli: Cooking in Progress

Katmandú

J.Edgar

War Horse

La intervención de Hugo


Catalunya Visió

CIFB

Catalunya 1400

Tecnorevolució

Més Fotoperiodisme

Eugène Delacroix

Goya. Llums i Ombres

Un Collage abans del Collage


Il Divo

Andreu Rifé

Rèquiem de Fauré

Ana Belén

Els Amics de les Arts

El Rèquiem de Mozart

Concert d'Aranjuez

Mikel Erentxun

Luz Casals

19 La Simfonia Linz


Big Mamma

Harlem Jazz Club

Joan Vidal Sextet

Miguel Zenon Quartet

Lluís Coloma Trio


Escriu un PreViu

La Bohème

Sarrià-St Gervasi òpera

Montserrat Caballé

Le Nozze di Figaro


Anys de Prosperitat

I el Món Gira

Biografia Steve Jobs

Obre els ulls i desperta

Olor de Tinta

El Jardí Oblidat

La Veu i la Fúria

1Q84

Les Ombres en la Nit

Carn de Canó